MECHELEN - Dieter Penninckx in een Brantano in Mechelen
Volledig scherm
PREMIUM
MECHELEN - Dieter Penninckx in een Brantano in Mechelen © Photo News

Het rotjaar van Dieter Penninckx, Brantano-baas en hoofdaandeelhouder KV Mechelen: “Onderzoek naar faillissement overschaduwt 2020”

MechelenHij zag zijn modegroep failliet gaan door corona, het gerecht zijn boekhouding doorspitten en zat meer dan 1 maand in de gevangenis. Het voorbije jaar was voor zakenman Dieter Penninckx, oprichter van de Mechelse modegroep FNG én hoofdaandeelhouder van KV Mechelen, een jaar met heel wat tegenspoed. Een reconstructie. Een aflevering gemist in onze Antwerpse 20 van 20? Lees ze hier.

 1. Magische girlpower, hoopgevende natuurbeelden of achter de schermen bij Snelle: dit is onze streaming top vijf voor dit weekend

  Magische girlpower, hoopgeven­de natuurbeel­den of achter de schermen bij Snelle: dit is onze streaming top vijf voor dit weekend

  Wekelijks schuimt onze redactie de verschillende streamingplatformen af, op zoek naar de beste films, series en docu’s voor het weekend. Deze week op het menu: een hoopgevende natuurdocumentaire over het lockdowneffect op Apple TV+, een magisch Brits kostuumdrama op Streamz en een doodeerlijk portret van Lars Bos, beter gekend als popartiest Snelle, op Netflix.
 2. Politie onderzoekt inbraken in bestelwagens
  Mechelen

  Politie onderzoekt inbraken in bestelwa­gens

  Dieven hebben op twee plaatsen in Mechelen-Zuid ingebroken in twee bestelwagens. Eerst werd er op Guldendal ingebroken in een voertuig langs de openbare weg. Er werd een batterijlader en wat verlichtingsmateriaal gestolen. In de Abeelstraat, een tweetal kilometer verderop, werd er dan weer een GPS-toestel gestolen. Bij beide inbraken werd het raam van de bestelwagen geforceerd. De politie onderzoek de inbraken. Of de inbraken aan elkaar gelinkt kunnen worden, is nog niet duidelijk.
 1. Uitgelegd. Wat is lachgas en hoe gevaarlijk is het?
  Play

  Uitgelegd. Wat is lachgas en hoe gevaarlijk is het?

 2. Man probeert tijdens politieachtervolging auto te stelen
  Play

  Man probeert tijdens politieach­ter­vol­ging auto te stelen