Illustratiebeeld.
Volledig scherm
Illustratiebeeld. © Photo News

OVERZICHT. Aantal besmettingen neemt licht toe, nu ook zeer lichte stijging van aantal hospitalisaties

Het aantal nieuwe ziekenhuisopnames als gevolg van het coronavirus stijgt lichtjes met 3 procent. Daarnaast neemt het aantal besmettingen nog maar heel licht toe, en tegenover gisteren zelfs dalen. De sterftecijfers blijven wel voor de vierde dag op rij dalen. Dat blijkt vandaag uit de voorlopige cijfers van Sciensano. 

 1. Analist Jan Mulder en ex-profvoetballer Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”
  Gouden 11
  1

  Analist Jan Mulder en ex-profvoet­bal­ler Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”

  Ook Jan Mulder en Jelle Van Damme, ex-profvoetballers bij Ajax en Anderlecht, stellen een Gouden 11-ploeg samen. De Nederlandse analist koos onder meer voor Nicolas Raskin en Hugo Siquet. Twee jonge veulens die het mooie weer maken bij Standard. “Ik zie Raskin echt graag spelen.” Jelle Van Damme kiest Ruud Vormer als kapitein. “Hij is een een echte strijder.” Stel net als Mulder en Van Damme voor morgenavond jouw ploeg samen en maak kans op 10.000 euro.
 2. Het gevaar van de heropening van de kappers zit ‘m in de boodschap: “De versoepelingsbrigade krijgt nu de wind in de zeilen. Hoe gaan we dat stoppen?”
  PREMIUM

  Het gevaar van de heropening van de kappers zit ‘m in de boodschap: “De versoepe­lings­bri­ga­de krijgt nu de wind in de zeilen. Hoe gaan we dat stoppen?”

  Hoera, die wuivende kuif mag er eindelijk af! Weg met het nektapijt en de uitgroei! Maar is het wel véilig, om met z’n allen in de kappersstoel te gaan zitten? Creëren we nu geen precedent en zullen andere sectoren steeds nadrukkelijker versoepelingen eisen die de overheid niet meer kan weigeren - ‘Zij wel, dan wij ook’? En vooral: is de heropening van kapsalons wat we met z’n allen nodig hebben om het de komende maanden vol te houden, voor de vaccins het normale leven weer mogelijk maken?