.
Volledig scherm
. © Photo News

Ondanks hoge cijfers, experts opgelucht dat ziekenhuisopnames niet nog sneller stijgen

Een week later dan voorzien buigt het Overlegcomité zich over versoepelingen. Komt het er deze keer écht van? Er duiken alvast hoopgevende signalen op. In een brief aan de ziekenhuisdirecties schrijft de overheid: "De stijging van de opnames verloopt veel trager dan gevreesd.”

24 reacties

 • Libois Freddy

  2 maanden geleden
  De beste oplossing NU is de vaccinatie activeren,al de rest breng quasi geen veranderingen op ons leven.
 • kris platteau

  2 maanden geleden
  Alles is weer naar beneden aan het gaan, dus overduidelijk dat dit aan de (verlengde) krokusvantie lag. De mensen komen massaal buiten bij mooi weer, dus moeten er meer dingen open zodat er een grotere en meer gecontroleerde spreiding komt van de mensen, dit juist om besmettingen tegen te gaan. Slim versoepelen om in werkelijkheid te verstrengen (i.e. de maatschappij meer te reguleren). Zoniet komt iedereen samen op dezelfde plekken, in ongecontroleerde omstandigheden.
 • Guido Bonte

  2 maanden geleden
  De schuld ligt bij de federale regering, die ontkent nog altijd dat de vaccinaties op schema liggen. Als ik kan rekenen ben ik op het einde van 2021 nog niet gevaccineerd. De schuld van zich afschuiven kunnen ze wel.
 • Bill Richard

  2 maanden geleden
  Hoe slagen ze er toch in om bij de verkiezingen alles op één dag, en dan nog zondag, vlotjes te regelen en iedereen ruim op voorhand een stembrief toe te sturen? Maar als het er eens toe doet om iets deftig te organiseren wil het maar niet lukken... Vreemde jongens en meisjes,die politici.
 • Luc Vleminckx

  2 maanden geleden
  Beste Sylvia, we bijten al een jaar door en er veranderd niet veel, versoepelingen zijn dringend nodig voor de mensen hun mentale gezondheid. En verder moet er dringend versneld gevaccineerd worden.
 1. Het loopt net goed af voor deze wagen die (gelukkig) kantelt
  Play

  Het loopt net goed af voor deze wagen die (gelukkig) kantelt

 2. Vijf nieuwe topgames die virtual reality (weer) op de kaart willen zetten
  Play
  games

  Vijf nieuwe topgames die virtual reality (weer) op de kaart willen zetten