Deze studenten helpen onze zorgverleners tijdens de tweede golf van de coronapandemie.
Volledig scherm
PREMIUM
Deze studenten helpen onze zorgverleners tijdens de tweede golf van de coronapandemie. © Nimmegeers, Dalemans, Petit

Deze studenten helpen onze zorgverleners: “Niets leuker dan als iemand zegt: ik ben content dat ge hier zijt”

Als de nood het hoogst is, dan springen de jongeren bij. Studenten uit alle richtingen die met gezondheidszorg te maken hebben, worden dezer dagen met open armen ontvangen in ziekenhuizen en woonzorgcentra. Vele helpende handen maken het werk zeker in deze drukke tijden licht. In Limburg hebben de hogescholen PXL en UCLL en de UHasselt zelfs een speciale website studenthelptzorg.be gemaakt, waar zorgorganisaties studenten om hulp kunnen vragen. Niet alleen uit de richtingen genees- en verpleegkunde komen de kandidaten, ook jongeren die de opleiding ergo- of kinesitherapie volgen, willen hulp bieden. Deze vier studenten zijn al aan de slag gegaan.

3 reacties

 • BVBA Van Meensel

  11 maanden geleden
  Proficiat aan de jeugd !
 • eric de baene

  11 maanden geleden
  Dat siert hen allemaal !Dikke proficiaat Mooie voorbeeld van deze studenten 
 • mark vets

  11 maanden geleden
  klasse wat deze jonge mensen doen.....moest ik 30 jaar jonger zijn dan kwam ik ook helpen maar ben nu 58 jaar en zou niet graag besmet worden bedankt aan iedereen die wil helpen....maar doe het a.u.b. VEILIG mark vets merksem
 1. Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard
  Streamz

  Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard

  Sinds maandag 13 september kan je op Streamz terecht voor een stevige portie huwelijksdrama met wekelijks een nieuwe aflevering van ‘Scenes from a Marriage’, een moderne remake van Ingmar Bergmans tijdloze ‘Scener ur ett äktenskap’. Liefde, passie, seks, (v)echtscheidingen en verzoeningen laten niemand onberoerd, en dus vullen wij deze week onze Kijkgids aan met onze favoriete series en films over het huwelijk. Van hartzeer in ‘Marriage Story’ (Netflix) en wraaklustige vrouwen in ‘Why Women Kill’ (Streamz) tot een uitgeblust seksleven in ‘Wanderlust’ (Netflix) en een polyamoreus experiment in ‘You Me Her’ (Netflix).
 2. Bekijk hier de trailer van de explosieve Britney Spears-documentaire: “Ik wil gewoon mijn leven terug”
  Play
  Celebrities

  Bekijk hier de trailer van de explosieve Britney Spe­ars-documentai­re: “Ik wil gewoon mijn leven terug”

  Netflix heeft de volledige trailer gelost van de explosieve Britney Spears-documentaire. In de eerste beelden van ‘Britney vs. Spears’ horen we onder meer hoe de zangeres vertelt dat ze haar leven terug wilt. “Ik heb dezelfde rechten als iedereen.” Britney (39) is niet blij met de nieuwe documentaire. “Dit is weer een ongeautoriseerde documentaire waar ze geen goedkeuring voor heeft gegeven”, aldus de insider.
 3. Groot tekort aan huishoudhulpen: zoveel kan je verdienen
  Jobat.be

  Groot tekort aan huishoud­hul­pen: zoveel kan je verdienen

  De heropleving van de economie laat zich duidelijk merken in de vele vacatures. Eind juni piekte dat aantal op maar liefst 172.437, één vijfde meer dan een maand geleden en het hoogste aantal in 10 jaar tijd. De grootste vraag is die naar schoonmakers, vooral aan huis, volgens het systeem van dienstencheques. Maar wat houdt zo’n job precies in? Hoeveel verdien je? En wat zijn de voor-en nadelen? Jobat.be vroeg het aan dienstenchequebedrijf Tempo-Team @home.
 4. Ex-toplui Anderlecht verdacht van gesjoemel bij verkoop voetbalclub aan Marc Coucke

  Ex-toplui Anderlecht verdacht van gesjoemel bij verkoop voetbal­club aan Marc Coucke

  Het parket wil de ex-Anderlecht-toplui Roger Vanden Stock, Herman Van Holsbeeck en Jo Van Biesbroeck vervolgen voor vermeende onregel­matigheden bij de verkoop van de voetbalclub RSC Anderlecht aan Marc Coucke. Dat meldt De Tijd op basis van bronnen dicht bij het onderzoek. Marc Coucke wordt als benadeelde partij gezien. Volgens bedragen die circuleren, zou hij 5 miljoen euro te veel voor de club hebben betaald.