De tandem De Croo-Vandenbroucke wil geen grote risico's nemen tijdens de kerstperiode, terwijl CD&V-voorzitter Joachim Coens en MR-voorzitter Georges-Louis Bouchez de druk gisteren opvoerden om toch extra gasten toe te laten.
Volledig scherm
PREMIUM
De tandem De Croo-Vandenbroucke wil geen grote risico's nemen tijdens de kerstperiode, terwijl CD&V-voorzitter Joachim Coens en MR-voorzitter Georges-Louis Bouchez de druk gisteren opvoerden om toch extra gasten toe te laten. © Photo News

De slag om kerst: overlegcomité begint uur vroeger uit vrees voor lange discussies

Vandaag beslist het Overlegcomité over de heropening van de winkels en over hoe we kerst zullen vieren. CD&V-voorzitter Joachim Coens en MR-voorzitter Georges-Louis Bouchez voerden gisteren de druk op om toch extra gasten toe te laten, hoewel de tandem De Croo-Vandenbroucke dat niet wil riskeren. Het wordt nog een zware discussie vandaag, want de ergernis bij MR groeit. Extra gasten? En hoeveel dan? Of met z’n allen rond de vuurkorf? Hierover wordt vandaag overlegd.

65 reacties

 • Vincent Henry

  2 maanden geleden
  Beschamend. In alle andere landen zie je 1 politicus die de boodschap komt mededelen. Hier in ons piepklein landje heb je 6 (zes!!?) regeringsleiders die vooraan naast elkaar zitten. Hoe belachelijk is dit ! 
 • Peter B

  2 maanden geleden
  De politieke beslissingen trekken weer op niks!!!!!!
 • bart bever

  2 maanden geleden
  In dit geval  denk ik niet dat de CD&V-voorzitter Joachim Coens iets in de pap te brokken heeft. Mensen vergeten vlug blijkbaar 
 • Bob Boomer

  2 maanden geleden
  De cijfers liggen nog altijd 5X te hoog. Er is dus geen enkele reden om nu al te discussiëren ! 
 • freddy malschaert

  2 maanden geleden
  Geen feestdagen aub.blijven doorbijten meneer de croo en vd broucke. Met die zever van die bouchez aub zwier buiten. Minister van cdnv zou ook beter eens naar de mensen luisteren.
 1. Ann Van Elsen shockeert dochter June: "Vuile trien!"
  Play

  Ann Van Elsen shockeert dochter June: "Vuile trien!"

 2. Man beklimt wolkenkrabber in Hongkong met zijn rolstoel
  Play

  Man beklimt wolkenkrab­ber in Hongkong met zijn rolstoel