OVERZICHT. Dit heeft het Overlegcomité beslist: coronapas in horeca en fitness, opnieuw mondmasker op in de winkel

De beslissingen van het Overlegcomité zijn bekend. Zoals verwacht zullen we het mondmasker opnieuw verplicht moeten dragen in onder meer winkels. Daarnaast wordt de coronapas, het zogenaamde ‘Covid Safe Ticket’ (CST), ook nodig voor een bezoek aan café en restaurant. Binnen althans, op het terras zal dat niet nodig zijn.

214 reacties

 • indra bulens

  3 maanden geleden
  wat met die mensen die geen vaccin mochten hebben vanwege allergie? pasjesmaatschappy, int gareel lope , komaan eh dit gaat echt te ver. gezondheid is voor de dokters, niet de politiek. schoenmaker blijf bij u leest aub
 • Sonny Breugelmans

  3 maanden geleden
  10% van de maatschappij gaat met discriminatie te maken krijgen binnenkort, en jullie in de reacties hier vinden dat een goed idee? Wat is het volgende? Jullie hebben zo weinig vertrouwen in de werking van het vaccin dat jullie de ongevacineerden als een bedreiging zien. Wetenschap verteld ons dat de ziekte zich verspreid ongeacht je vaccinatie status. Dus wat is de point van deze corona pass nu echt? Ongevacineerden straffen omdat ze niet luisterden naar de partij?
 • STEIJAERT Ludo

  3 maanden geleden
  Hoeveel van de in de ziekenhuizen opgenomen Covid-patiënten waren er eigenlijk gevaccineerd en hoeveel waren er niet-gevaccineerd? Of moet dat door de media doodgezwegen worden?
 • Daniel Tant

  3 maanden geleden
  Daniel Tant. Nog niet begrepen ze moeten van die spuiten afgeraken, ik doe niet meer aan die 3 spuit ik ben nochtans 73 jaar en ik voel mij goed in mijn vel maar die spuit loopt het mis.
 • pierre de smet

  3 maanden geleden
  Kan iemand me uitleggen hoe het komt dat iemand covid heeft opgelopen , al drie dagen thuis zit maar zijn pass nog altijd groen is ? Daar zou ik graag antwoordt op weten , HLN misschien een vraag voor onze specialisten