Betoging Brussel coronapas
Volledig scherm
Betoging Brussel coronapas © Marc Baert

LIVE. Videobeelden tonen hoe relschoppers postgebouw volledig stukslaan

35.000 betogers trekken vandaag door Brussel om er te protesteren tegen de coronamaatregelen. Aanvankelijk verliep het protest vreedzaam, maar de sfeer is helemaal omgeslagen en relschoppers richten vernielingen aan. De politie chargeert en heeft het waterkanon en traangas ingezet. Lees al het nieuws over het coronavirus in onze liveblog.

74 reacties

 • Danny Baillien

  2 maanden geleden
  Veel volk? Maar wie zijn dat? Mensen die willen betogen tegen het beleid voor Corona. Dat moet kunnen heel zeker. Maar het zijn ook relschoppers die zich mengen in de betoging. Alles stuk slaan en plunderen daar is het om te doen. Die mensen oppakken en alles doen betalen. Je moet maar een zaak hebben in Brussel.
 • Maria Van Breda

  2 maanden geleden
  Wie zag ik ook tussen de demonstranten? Dansleraar Engel die daar speciaal voor uit Rotterdam kwam. De man die graag processen aanspant. Dat is schijnbaar zijn hobby. Spant ook processen aan tegen Van Ranst.
 • Maria Van Breda

  2 maanden geleden
  Johan Smets en daarbij veel personeel dat ontslag neemt.
 • Johan SMETS

  2 maanden geleden
  Michael Dubois, Je kan het aantal bedden op een ICU optrekken, maar je moet ook nog het personeel vinden. Laat nu net dat het probleem zijn; het huidige zorgpersoneel zit op het tandvlees, vallen ziek, in quarantine of met een Burn-out this. Dit structureel probleem los je niet in 1-2-3 op ! Het is wel zo dat de politiek maar halfslachtige maatregelen neemt, en politiek willen scoren met zo snel mogelijk de beperkingen af te schaffen. Daardoor draaien we in rondjes!
 • Michael Dubois

  2 maanden geleden
  Dit allemaal is de schuld van de politiek niet meer en niet minder. De mensen maar blijven voorliegen, partij belangen gaan voor de algemene gezondheid, farma of politiek wil geen verantwoordelijkheid nemen voor hun vaccin's etc.. Na bijna 2 jaar is er nog steeds niks gedaan aan het tekort aanplaats en itc bedden en ziekenhuis personeel... maar nee daar is geen geld voor wel voor allerhande subisdies en hulpleningen ter beschikking stellen.Covid word net als het milieu misbruikt voor inkomste