Erika Vlieghe
Volledig scherm
PREMIUM
Erika Vlieghe © ID / CHRISTOPHE DE MUYNCK

“Te snel te veel”: experts beseffen dat ze weer ‘pretbederver’ moeten spelen

Experts fronsen hun wenkbrauwen bij het grote ‘Zomerplan’ en het pakket versoepelingen dat in één avond op ons werd afgevuurd, als een raket. “Dit geeft het foute signaal dat het virus weg is.” Ze leggen uit waarom dit ‘te snel te veel’ is.

46 reacties

 • Jo Fosseprez

  2 maanden geleden
  Elke keer willen die pios opnieuw in het nieuws komen. En dit al meer dan een jaar. Hebben die virologen en sommige professoren niks beters te doen. Deze zouden beter voor hele lag tyd uit het vizier vd media blijven. Want zoals JC zullen er ongetwijfeld copiecats komen en dat is wat ze nu ah creëren zijn. Een goede raad virologen en professoren houd jullie mond dicht voor lange tyd. Het is nooit niet goed. En jullie verliezen toch de macht tegenover de bevolking. Wat gaan jullie nog wijs maken.
 • Pieter Van Hunskerken

  2 maanden geleden
  Na het openen van de terrassen gingen de besmettingen ook de hoogte in gaan. De realiteit is sindsdien een gestage daling. Misschien moeten de virologen en hun volgelingen dan maar voor een vrijwillige lockdown gaan maar geef de rest van de samenleving onze door de grondwet verzekerde vrijheid terug
 • rik casteleyn

  2 maanden geleden
  Dat ze van de eerste keer zeggen :alles is toegelaten en de gevolgen zijn voor de regering . Het zal gauw weer prijs zijn . 14d na het voetbal mogen ze de horeca weer sluiten .
 • Albert Hendrix

  3 maanden geleden
  De mensen die de politiekers geloven moeten zich eens afvragen wat is er al gedaan van wat ze ooit gezegd hebben ,ge moet ook eens realistisch denken. Wat ze nu zeggen is zoals iemand die in een glazen bol kijkt en zegt dat ge ooit de lotto gaat winnen .
 • Rudy Fonteyn

  3 maanden geleden
  Festivals in augustus, scholen dicht in september...
 1. Nog geen 25.000 bijwerkingen gemeld na toedienen van coronavaccin aan bijna 8 miljoen Belgen, meeste bijwerkingen perfect normaal

  Nog geen 25.000 bijwerkin­gen gemeld na toedienen van coronavac­cin aan bijna 8 miljoen Belgen, meeste bijwerkin­gen perfect normaal

  Sinds de start van de vaccinatiecampagne in België zijn er 24.943 bijwerkingen gemeld na het toedienen van een coronavaccin aan bijna 8 miljoen inwoners. De overgrote meerderheid van de klachten waren lichte ongemakken als koorts of spierpijn. 6.000 bijwerkingen waren ernstig, in vier gevallen is een overlijden gelinkt aan de vaccinatie. Dat meldt het Federaal Agentschap voor Geneesmiddelen en Gezondheidsproducten (FAGG).