Een testcentrum in Namen.
Volledig scherm
PREMIUM
Een testcentrum in Namen. © Photo News

Komen er na de testcentra nu ook vaccinatiecentra?

Nu er een vaccin in zicht is, buigen de verschillende ministers van Volksgezondheid zich over een vaccinatiestrategie voor het hele land. Eén van de pistes is om, naar analogie met de testcentra, deels te werken met vaccinatiecentra.

4 reacties

 • Liliane Wilssens

  10 maanden geleden
  Hopelijk zijn er genoeg voor iedereen die zich wil laten vaccineren , zelfs voor het influenza griepvaccin lukt het hen niet en zijn er niet genoeg.Dat belooft!
 • Paul van de velde

  10 maanden geleden
  Om te gaan kiezen hebben we één dag nodig om alle stemmers te laten komen. Nu zijn er 9 ministers van volksgezondheid nodig om de inspuitingen te organiseren en men spreekt van maanden om iedereen te vaccineren. Als de vaccinaties voorhandig zijn kan het in één week om iedereen te vaccineren. Doe het per gemeente in scholen en sporthallen. Een prik geven duurt minder lang dan een stembrief invullen.
 • alfons schouwaerts

  10 maanden geleden
  Als ze al eens beginnen met de mogelijkheid zich te registreren voor degene die een vaccin wensen. Uit die groep kan dan gelilterd worden volgens prioriteit en risico, de rest volgt bij volgende levering. Als er maar 4 milj mensen een vaccin wensen (zie griep), moet je er geen 10 bestellen. Of gaan ze iedereen oppakken en inspuiten
 • Devos Michel

  10 maanden geleden
  Misschien eerst eens vragen wie zich wil laten vaccineren ?