Volledig scherm
© Facebook

Gezond meisje (11) belandt als gevolg van coronavirus op intensieve zorg: “Ze zou zo graag knuffel van haar papa krijgen”

Een gezond meisje van elf jaar is als gevolg van het coronavirus op de intensieve zorg van het ziekenhuis in La Louvière beland. Louise heeft MIS-C opgelopen, een zeldzame kinderziekte die een ontsteking van de hartspier kan veroorzaken.

5 reacties

 • jintha peeters

  3 maanden geleden
  veel sterkte en hopelijk komt alles in orde 
 • bert dillen

  3 maanden geleden
  Veel beterschap, komt goed!
 • Bern Vermeulen

  3 maanden geleden
  Meer jongeren zullen getroffen worden, maar die vertonen geen symptomen, en dit is veel gevaarlijker, soms onherstelbare schade, trouwens de mensen die ontslagen worden uit ziekenhuizen zijn nog verre van genezen, soms vergeet de media dit bewust of onbewust te melden, het aantal blijvende zieken door corona kent men nog niet, die cijfers stijgen zeker en vast en dit zal onze gezondheid zorg ook nog veel geld kosten.
 • Rob Van Loon

  3 maanden geleden
  Top maatregel (alweer) er zijn wachtlijsten tot 6 maand om bij psych terecht te kunnen.
 • Albert De Vries

  3 maanden geleden
  Ik ben benieuwd (of getest / onderzocht is) hoeveel mensen dergelijke auto-immuunziektes gaan krijgen van het covid-19-vaccin. Aangezien deze adverse reactions met andere vaccins (zoals het hepatitis-B-vaccin) kan getriggerd worden, zou je verwachten dat het ook met het covid-19-vaccin zo zal zijn
 1. “Samenscholing? Nee, ik heb meer dan één lief”: de creatieve excuses die agenten te horen krijgen om aan een coronaboete te ontsnappen
  PREMIUM
  IN DE BUURT

  “Samenscho­ling? Nee, ik heb meer dan één lief”: de creatieve excuses die agenten te horen krijgen om aan een coronaboe­te te ontsnappen

  Vlamingen zijn koppig, zoveel is duidelijk. Mondmasker niet aan, lockdownfeestjes, het niet naleven van het samenscholingsverbod of de avondklok negeren. De politie heeft de voorbije maanden duizenden coronapv’s moeten opmaken waarbij ze allerhande excuses moesten aanhoren. ‘We wisten het niet’, is een veel gehoord excuus om aan een coronaboete te ontsnappen, maar soms komen mensen ook creatief uit de hoek. We plukten er de meest opmerkelijke uit.
 2. ONZE OPINIE: “Beste ministers en experts, als jullie klaar zijn met al die vragen over ijskarretjes en barbecues: geef ons dan het recht om onszelf te testen. En snel”
  PREMIUM
  17

  ONZE OPINIE: “Beste ministers en experts, als jullie klaar zijn met al die vragen over ijskarre­tjes en barbecues: geef ons dan het recht om onszelf te testen. En snel”

  In Duitsland kunnen mensen volgende week in de supermarkt een coronatest kopen waarmee ze zelf kunnen nagaan of ze besmettelijk zijn. “Hoe geweldig is dát?”, schrijft onderzoeksjournalist Jeroen Bossaert. “In België krijgen we dat recht niet. Onze overheid heeft beslist dat het illegaal is om zelf na te gaan of u besmettelijk bent voor een andere burger.”
 1. Angstaanjagende beelden tonen waarom je je auto altijd ijsvrij moet maken
  Play

  Angstaanja­gen­de beelden tonen waarom je je auto altijd ijsvrij moet maken

 2. Dashcam filmt 'wielerterrorist' in Limburg
  Play

  Dashcam filmt 'wielerter­ro­rist' in Limburg