Volledig scherm
PREMIUM
© Geert De Rycke

ANALYSE. Versoepelen of niet: wat zeggen de cijfers?

De coronacijfers blijven verder dalen, maar liggen nog steeds bijzonder hoog. Het aantal ingenomen ziekenhuisbedden is pas enkele dagen geleden onder de piek van april gedoken. “Met versoepelingen wachten we dus beter tot in januari.”

21 reacties

 • Carmen de Groote

  3 maanden geleden
  Niets versoepelen wacht gewoon tot de cijfers op nul staan anders zijn we weer van af
 • Jozef Wagemans

  3 maanden geleden
  Jozef wagemans Alleen de economie telt een mensen leven niet, dit is een slag in het gezicht van de gewone mens. Schande premier de zorg spartelen maar verder.
 • Kjell Van daele

  3 maanden geleden
  Absoluut geen versoepelingen aub. Wachten tot als we aan nul besmettingen per dag zitten, anders geraken we er nooit vanaf
 • William Saben

  3 maanden geleden
  Beter dan in Nederland ? In Nerland veel minder ziekenhuis opnames . Veel minder mensen op de intensive care en veel minder doden per dag . En de economie van Nederland blijft goed draaien . En er wonen 6 miljoen meer mensen, dus relatief gezien veel betere cijfers in de ziekenhuizen. En de goede vaccins op tijd ingekocht.
 • Hugo Stigletz

  3 maanden geleden
  Veel te vroeg om ook nog maar aan versoepelingen te denken België heeft geen burgerzin en respect voor de zorg alles dicht tot half januari en geen ski vakantie toelaten gelukkig sluit Italië en Frankrijk hun skigebieden al.
 1. Vrienden vormen menselijke ketting om hond te redden
  Play

  Vrienden vormen menselijke ketting om hond te redden

 2. Moeder gooit kinderen uit brandend gebouw
  Play

  Moeder gooit kinderen uit brandend gebouw