Frankie and Fish
Volledig scherm
PREMIUM
© Frankie and Fish

“‘Op Lara’, zei Steffen terwijl hij het glas hief.” Hartsvriendin Ine Nijs over de verbinding op de avond van het afscheid van Lara Switten

“Er zal altijd een voor en na zijn.” Onze NINA-columniste en momblogger schreef tien maanden lang over het leven met baarmoederhalskanker als mama van drie. Dinsdag namen haar naasten afscheid van Lara Switten, een ceremonie die haar volgers thuis live konden volgen. Hartsvriendin Ine bereidde de dienst mee voor, en vertelt hoe Lara ook na haar dood zoveel mensen samenbrengt. “We moeten leven met een wereld zonder Lara. Eentje met beslist minder glitter en minder kleur, maar wel eentje met veel bewustzijn.” 

 1. PORTRET: Lara Switten, onze columniste die vocht voor het leven. “Ik heb nergens spijt van, en ik zou het zo weer allemaal opnieuw doen”
  PREMIUM

  PORTRET: Lara Switten, onze columniste die vocht voor het leven. “Ik heb nergens spijt van, en ik zou het zo weer allemaal opnieuw doen”

  Maandenlang ontroerde ze ons met haar column in NINA. Momblogger Lara Switten (35), die week na week openhartig vertelde over leven met baarmoederhalskanker als mama van drie. Ze vocht hard. Nu is haar strijd helaas ten einde gekomen. Lara is gisteren heengegaan in haar woonkamer in Beringen. Net zoals ze wilde: omringd door de mensen die ze zo graag zag. Dit was haar strijd, geïllustreerd met haar eigen woorden.
 2. Binnenkort maandelijkse afrekening voor energie mogelijk: waarom kies je er best (niet) voor?
  Mijnenergie

  Binnenkort maandelijk­se afrekening voor energie mogelijk: waarom kies je er best (niet) voor?

  Het maandelijkse voorschot dat je momenteel voor gas en elektriciteit betaalt, ligt mogelijk een stuk lager dan je werkelijke verbruikskosten. Het vele telewerk en de sterk gestegen energieprijzen zijn hierbij de boosdoeners. Is dit het geval, krijg je straks een gepeperde afrekening gepresenteerd. Om zulke onaangename verrassingen evenwel te vermijden, moeten de grootste energieleveranciers hun klanten binnenkort de keuze bieden om maandelijks af te rekenen op basis van hun reële verbruik van die maand. Mijnenergie.be zoekt uit of dat voor iedereen een slimme keuze is.