Lara: “Eerder deze week hield ik een eerste proefdruk vast van mijn boek. Mijn hart vulde zich met trots.”
Volledig scherm
PREMIUM
Lara: “Eerder deze week hield ik een eerste proefdruk vast van mijn boek. Mijn hart vulde zich met trots.” © Floor van der Linden

COLUMN. Lara Switten (35), mama van 3 die strijdt tegen kanker. “Ik ben een harde tante, altijd geweest. Maar ik ben op”

Lara Switten (35) werd in december mama van een derde kindje: zoontje Gabriel. Maar Lara heeft ook baarmoederhalskanker. Ze vertelt ons wekelijks hoe het met haar gaat. Vandaag heeft ze het over haar rauwe, dagelijkse werkelijkheid, waar de ondraaglijke pijn overheerst. “We hebben ons suf gezocht naar mogelijkheden om de kanker klein te krijgen. Onze zoektocht leidt steeds naar dezelfde uitkomst. Het is op.”

 1. COLUMN. De zomervakantie van Lara Switten (35), mama van 3 die strijdt tegen kanker. “Ik verdring de gedachte dat we niet onder de Italiaanse zon zullen zitten”
  PREMIUM

  COLUMN. De zomervakan­tie van Lara Switten (35), mama van 3 die strijdt tegen kanker. “Ik verdring de gedachte dat we niet onder de Italiaanse zon zullen zitten”

  Lara Switten (35) werd in december mama van een derde kindje: zoontje Gabriel. Maar Lara heeft ook baarmoederhalskanker. Ze vertelt ons wekelijks hoe het met haar gaat. Vandaag schrijft ze over haar zomer, die anders is dan alle voorgaande. “Ik kan niet achter mijn meisjes aan rennen. Nu komen ze aan mijn ziekenhuisbed in de living zitten om te parelen.”
 2. COLUMN. Lara Switten (35), mama van 3 die strijdt tegen kanker, verliest haar moeder. “Mijn stem beefde terwijl ik vertelde hoe graag ik haar zag”
  PREMIUM

  COLUMN. Lara Switten (35), mama van 3 die strijdt tegen kanker, verliest haar moeder. “Mijn stem beefde terwijl ik vertelde hoe graag ik haar zag”

  Lara Switten (35) werd in december mama van een derde kindje: zoontje Gabriel. Maar Lara heeft ook baarmoederhalskanker. Ze vertelt ons wekelijks hoe het met haar gaat. Vandaag schrijft ze over het pakkende afscheid van haar geliefde mama, die onlangs na een strijd tegen ALS overleed. “Haar leven werd gevierd zoals zij het het liefst zag. Zonnebloemen en de meest feestelijke kleuren. Geen zwart voor mijn mama, liever uitbundig.”