Deze foto werd gemaakt op de afscheidsceremonie van de mama van Lara.
Volledig scherm
PREMIUM
Deze foto werd gemaakt op de afscheidsceremonie van de mama van Lara. © Frankie and Fish

COLUMN. Lara Switten (35) mama van 3 die strijdt tegen kanker: “Het heeft lang geduurd voor ik besefte dat vriendinnen niet komen om picture perfect Lara te zien. Ze komen voor mij. Gewoon Lara.”

Lara Switten (35) werd in december mama van een derde kindje: zoontje Gabriel. Maar Lara heeft ook baarmoederhalskanker. Ze vertelt ons wekelijks hoe het met haar gaat. Vandaag heeft ze het over vriendschappen. Sommige zijn vertroebeld door haar ziekte, anderen versterkt. “De afgelopen tijd heeft me doen inzien dat vriendschap niet draait om wat je online deelt, maar wel wat je achter gesloten deuren met elkaar deelt.”

 1. COLUMN. Lara Switten (35), mama van 3 die strijdt tegen kanker, over de kracht van haar man: “Als ik weg ben, ben ik weg. Maar Steffen moet door”
  PREMIUM

  COLUMN. Lara Switten (35), mama van 3 die strijdt tegen kanker, over de kracht van haar man: “Als ik weg ben, ben ik weg. Maar Steffen moet door”

  “Stukje per beetje neem ik afscheid van de dingen die mij Lara maken.” Lara Switten (35) werd in december mama van een derde kindje: zoontje Gabriel. Maar Lara heeft ook baarmoederhalskanker. Ze vertelt ons wekelijks hoe het met haar gaat. Vandaag praat ze over haar man Steffen, haar rots in de branding, de vader van haar oogappels, haar grote liefde. “Ik zie Steffen en de kinderen en ik geloof: ‘Jullie zijn een ijzersterk team’.”
 2. Acteur Maxime De Winne (44) vertelt over zijn jeugd: “Als mijn pa nog leefde, zou hij zeggen: ‘Het is toch nog goed gekomen met Maxime’”
  PREMIUM

  Acteur Maxime De Winne (44) vertelt over zijn jeugd: “Als mijn pa nog leefde, zou hij zeggen: ‘Het is toch nog goed gekomen met Maxime’”

  ‘Familie’-acteur Maxime De Winne komt uit een gezin waar de lat erg hoog lag. Hij was een goedlachs kind met véél respect voor zijn ouders, maar durfde toch de grenzen af te tasten. “Ik viel vroeger ook al op iets oudere madammen. Mijn lief kwam me aan school halen met een auto. Dat vond ik wijs.” De plotse dood van zijn vader heeft Maxime ook enorm beïnvloed. “Als ik ooit een gesprek mag hebben met één iemand – dan heel graag met hem. Ik heb hem veel te vertellen.”
 3. COLUMN. Lara Switten (35), mama van 3 die strijdt tegen kanker. “Ik ben een harde tante, altijd geweest. Maar ik ben op”
  PREMIUM

  COLUMN. Lara Switten (35), mama van 3 die strijdt tegen kanker. “Ik ben een harde tante, altijd geweest. Maar ik ben op”

  Lara Switten (35) werd in december mama van een derde kindje: zoontje Gabriel. Maar Lara heeft ook baarmoederhalskanker. Ze vertelt ons wekelijks hoe het met haar gaat. Vandaag heeft ze het over haar rauwe, dagelijkse werkelijkheid, waar de ondraaglijke pijn overheerst. “We hebben ons suf gezocht naar mogelijkheden om de kanker klein te krijgen. Onze zoektocht leidt steeds naar dezelfde uitkomst. Het is op.”
 1. RECENSIE. ‘Somebody Somewhere’: “Niet om van te schaterlachen, wel om van te glimlachen”
  TV

  RECENSIE. ‘Somebody Somewhere’: “Niet om van te schaterla­chen, wel om van te glimlachen”

  Het ene moment zit u in de middelbare school en ligt de wereld voor u open, het andere bent u de veertig voorbij en hebt u de ene onvervulde droom na de andere tegenslag opgestapeld. Comédienne Bridget Everett kan erover meespreken. In ‘Somebody Somewhere’, te bekijken op Streamz, speelt ze de hoofdrol in een verhaal gebaseerd op haar eigen zoektocht naar vriendschap en vreugde in haar geboortestaat Kansas, waar wervelwinden thuis zijn. Of dit pretentieloze tussendoortje u ook van uw sokken kan blazen? Evelien Delgouffe zoekt het in onze Kijkgids voor u uit.