Ine (links) en Lara (rechts) op de afscheidsceremonie van Lara's mama.
Volledig scherm
PREMIUM
Ine (links) en Lara (rechts) op de afscheidsceremonie van Lara's mama. © Frankie and Fish

COLUMN. Hartsvriendin Ine schrijft een brief aan Lara Switten, mama die lijdt aan kanker: “Ik wil het niet, maar ik gun je de rust die je verdient”

Momblogger Lara Switten (35) is mama van drie en kreeg vorig jaar te horen dat ze baarmoederhalskanker heeft. Sindsdien vertelde ze ons wekelijks hoe het met haar ging. Vandaag kan dit niet meer; Lara is in slaap, haar familie, schoonfamilie en vriendinnen waken aan haar bed. Hartsvriendin Ine die samen met Lara de columns schreef, vertelt haar in een brief wat ze nog kwijt wou. “Onlangs zei je me dat het tijd was om ergens in te geloven.”

 1. Memorabele bankroven en spectaculaire diefstallen: dit zijn de strafste kraakfilms-en series uit streamingland
  Streamz

  Memorabele bankroven en spectacu­lai­re diefstal­len: dit zijn de strafste kraakfilms-en series uit streaming­land

  Streamz blaast het heistgenre nieuw leven in met de grootste bankroof aller tijden in ‘De kraak’, een nieuwe misdaadserie van eigen kweek. Wij doen alvast onze duit in het zakje en bundelen de meest memorabele overvallen, diefstallen en roven uit de filmgeschiedenis voor je samen in onze Kijkgids. In de aanbieding: vier weduwes onder druk in ‘Widows’ (YouTube/Apple TV) en de perfecte bankoverval (‘Inside Man’), een hattrick in Las Vegas (‘Ocean’s Eleven’) en buitenbeentje ‘Inception’ op Netflix.
 2. Zijn vrouwen echt emotioneler dan mannen? Nieuwe studie ontkracht het eeuwenoude stereotype

  Zijn vrouwen echt emotione­ler dan mannen? Nieuwe studie ontkracht het eeuwenoude stereotype

  Je favoriete oorbellen die stuk gaan, je lievelingspersonage die tragisch om het leven komt in een film, een discussie met je partner over iets onbenulligs - die er overigens emotieloos bijzit; het kan voor ons vrouwen zomaar een aanleiding zijn voor een portie tranen. De uitspraak ‘een vrouw is emotioneler dan een man’ lijkt dan ook als een paal boven water te staan, maar volgens een nieuwe studie blijkt dat niet helemaal te kloppen.
 3. COLUMN. Lara Switten (35), mama die strijdt tegen kanker: “Philippa en ik hadden een gesprek dat geen enkele mama wil hebben, over leven en dood”
  PREMIUM

  COLUMN. Lara Switten (35), mama die strijdt tegen kanker: “Philippa en ik hadden een gesprek dat geen enkele mama wil hebben, over leven en dood”

  Momblogger Lara Switten (35) is mama van drie en kreeg vorig jaar te horen dat ze baarmoederhalskanker heeft. Sindsdien vertelt ze ons wekelijks hoe het met haar gaat. Vandaag heeft ze het over haar oudste dochter Philippa, die met veel vragen zit en het afgelopen jaar in sneltempo is gegroeid. “Terwijl Steffen zich even naast haar nestelt, vertelt hij dat mama alles geprobeerd heeft om weer gezond te worden. Dat niet iedereen die ziek is kan genezen, hoe hard je ook probeert.”