Ine (links) en Lara (rechts) op de afscheidsceremonie van Lara's mama.
Volledig scherm
PREMIUM
Ine (links) en Lara (rechts) op de afscheidsceremonie van Lara's mama. © Frankie and Fish

COLUMN. Hartsvriendin Ine schrijft een brief aan Lara Switten, mama die lijdt aan kanker: “Ik wil het niet, maar ik gun je de rust die je verdient”

Momblogger Lara Switten (35) is mama van drie en kreeg vorig jaar te horen dat ze baarmoederhalskanker heeft. Sindsdien vertelde ze ons wekelijks hoe het met haar ging. Vandaag kan dit niet meer; Lara is in slaap, haar familie, schoonfamilie en vriendinnen waken aan haar bed. Hartsvriendin Ine die samen met Lara de columns schreef, vertelt haar in een brief wat ze nog kwijt wou. “Onlangs zei je me dat het tijd was om ergens in te geloven.”

 1. RECENSIE. ‘Billie vs Benjamin’: “Mogelijk het meest oprechte liefdesverhaal dat u dit jaar op tv zal zien”
  TV

  RECENSIE. ‘Billie vs Benjamin’: “Mogelijk het meest oprechte liefdesver­haal dat u dit jaar op tv zal zien”

  Wanneer een serie uit de koker van Tim Van Aelst komt, zijn onze verwachtingen hooggespannen. Met ‘Studio Tarara’ heeft de Shelter-topman namelijk één van de beste Vlaamse reeksen van het voorbije decennium op z'n naam staan. Z’n nieuwste worp, momenteel te zien op Streamz, draait rond de niet voor de hand liggende romance tussen de erg linkse Billie en de vrij rechtse Benjamin. De liefde is groot, maar de tegenstellingen nog groter. Kan Van Aelst met die interessante premisse ook een originele serie uit z’n hoed toveren? Bram De Brabander zoekt het in onze Kijkgids voor u uit.
 2. Zuid-Koreanen zijn datingprofielen met mondmaskers zo beu dat ze er een nieuw woord voor uitvonden: maggikun

  Zuid-Koreanen zijn datingpro­fie­len met mondmas­kers zo beu dat ze er een nieuw woord voor uitvonden: maggikun

  Wie niet vies is van Tinder en Bumble weet: de datingwereld is een mijnenveld vol potentiële valkuilen. En de pandemie maakte dat er niet makkelijker op. Sinds corona zijn er steeds meer mensen die op hun profiel een foto met mondmasker gebruiken, en dat maakt het natuurlijk moeilijk om te zien wat voor vlees je in de kuip hebt. Daarnaast zouden we gemaskerde gezichten ook aantrekkelijker vinden. Koreanen zijn die maskerfraude zo beu dat ze er een nieuw woord voor uitvonden: maggikun.