Hazard en Haaland.
Volledig scherm
Hazard en Haaland. © AFP/Bild

Duitse pers looft Dortmund-Belgen na simpele zege op Jan Breydel: “Borussen konden zich sparen voor match tegen Bayern”

Champions LeagueDortmund trakteerde Club Brugge in de Champions League op een 0-3-nederlaag. De eindstand lag al na ruim een halfuur vast. “Een makkelijke zege”, concludeerden de Duitse journalisten, die ook lof hadden voor de drie Dortmund-Belgen. 

21 reacties

 • John Ulmer

  4 maanden geleden
  Tja, het is niet alle weken tegen ploegjes als Eupen, Waregem, Anderlecht enz... Dit keer was het tegen een topploeg, geen liefhebbersclubje zoals zonet vernoemd...
 • Leo Van Rillaer

  4 maanden geleden
  Leuk toch voor Dortmund, zo'n oefenpartijtje midden in de week!
 • rudi van dijck

  4 maanden geleden
  Brugge mag in de JPL dan wel een top ploeg zijn (als ze met de juiste mentaliteit spelen toch)  ja ok. maar in de CL heeft geen enkele club uit de JPL iets te zoeken bij de laatste overgebleven 16!! vergelijk gewoon de budgetten van al die clubs en je weet genoeg. hoe rijker de clubs hoe beter de spelers. en daar kunnen ze in Belgie gewoon niet meer in mee. het is al knap dat Brugge 4 punten heeft hoor in die CL.
 • Frank Huss

  4 maanden geleden
  Waarom niet gewoon toegeven dat Dortmund veel beter was . En Dortmund is zelfs niet met hun beste ploeg gestart . Sancho een van hun beste spelers is er zelfs niet in gekomen . En Hummels was gekwetst . En er is ook niet alleen Haaland . De 2de helft heeft Dortmund dan ook nog de handrem opgetrokken . Deze slechte trainer heeft de ploeg vanaf in het begin gespaart voor dit weekend tegen Bayern . Dan nog waren ze gewoon beter dan Brugge . Zegt genoeg zeker .
 • lu marissen

  4 maanden geleden
  Nu heeft men al enkele malen gezien waarom Liverpool  Mignolet liever zag vertrekken en waarom Van Aken bij Brugge blijft heeft men ook weer kunnen zien als de tegenstand een beetje zwaarder word valt hij helemaal niet meer op.Denk niet dat ze in het buitenland daar geld voor gaan geven want voor een stapje hoger is hij niet bekwaam en dat weet Martinez ondertussen ook wel
 1. Make-up, wijn of inkt op je leren handtas? Zo verwijder je zelfs de lastigste vlekken

  Make-up, wijn of inkt op je leren handtas? Zo verwijder je zelfs de lastigste vlekken

  Een foundation- of lipstickvlek op je lievelingstas? Wat je ook doet, ga de vlek niet met water te lijf! Zo maak je de schade alleen maar groter. Ook dure wondermiddeltjes hoef je niet in huis te halen. Dé ideale bondgenoot bij lastige vlekken op je leren tas is goedkoper dan je denkt. Meer zelfs, je hebt het vast in huis. Vaseline is afkomstig van petroleum en slaagt er daarom als geen ander in om vuildeeltjes te capteren zodat je ze makkelijk kan verwijderen. Smeer een royale hoeveelheid van de klassieker op de make-up vlek. Laat even inwerken en verwijder het goedje met een vochtige doek. Herhaal indien nodig. Laat de crème een vette glans na op je handtas? Wrijf het overtollige vet weg met een beetje milde detergent op een zachte doek.
 1. "Qué puta!" Barça-coach Koeman verlaat weer persconferentie met bloedneus
  Play
  voetbal

  "Qué puta!" Barça-coach Koeman verlaat weer persconfe­ren­tie met bloedneus

 2. België staat onder druk in coëfficiëntenranking om Europees voetbal
  Play

  België staat onder druk in coëfficiën­ten­ran­king om Europees voetbal