BELGA
Volledig scherm
© BELGA
3
EINDE
0
 • Charles De Ketelaere 33'
 • Hans Vanaken 58'
 • Noa Lang 73'

3-0! Club Brugge boekt cruciale zege tegen Zenit en dwingt 'finale' af in Rome

Champions LeagueKing Charles. Koele Hans. Handige Noa. Club Brugge speelde de quasi perfecte partij tegen een, moet gezegd, bijzonder bleek Zenit. Het trakteert zich zo op een ‘finale’ in Rome. Wint Club volgende dinsdag van Lazio, beukt het de poorten van de achtste finales op het kampioenenbal open. Van overwintering in de Europa League is Club nu al zeker. Er zijn al Belgische Champions League-campagnes geweest die heel anders zijn uitgedraaid.

6 reacties

 • Regina Van den Eijnden

  4 maanden geleden
  Een goede wedstrijd en het lijkt of ze de Champions League winnen
 • Ivan De Bakker

  4 maanden geleden
  Het zal wel aan mij liggen, maar ik vind de live-verslaggeving echt zwak, geen enkele bezieling. Precies tegen hun zin dat ze naar Brugge zitten te kijken, en Brugge kan ook niks goed doen - altijd maar weer de kleine foutjes uitvergroten. Bij andere ploegen net omgekeerd, daar worden zelfs regelrechte blunders met de mantel der liefde bedekt. Ik wil terug een Rik De Saedeleer! Die man was tenminste een echte voetbalsupporter voor wie het spelletje belangrijk was, niet welke club er speelde.
 • Jos Waarheid

  4 maanden geleden
  Mooie overwinning. De bal moest in deze wedstrijd goed vallen en dat zag je. Hoog druk en snel spelen,het kwam er regelmatig uit. Vanaken was toch weer goed samen met De Ketelaere, Matta en Lang en Dennis die mee verdedigde en toch vooraan bleef druk zetten.Ruudje heeft weer zijn kilometers afgelegd en zeer nuttig gespeeld. Zenit is nog een schim van jaren terug. Er zit veel gld en toch draait het niet. Raar !
 • Philippe Vanbelleghem

  4 maanden geleden
  Forza Club Brugge . Konden ze iedere wedstrijd zo spelen dan zijn we terug kampioen. Waarom loopt het toch zo stroef in eigen land ? 
 • Patrick Moers

  4 maanden geleden
  Lazio gaat gemakkelijk winnen. Derde plaats is mooi voor dit Brugge. 
 1. Mulder & Degryse geloven in Gouden Bal voor De Bruyne
  Play

  Mulder & Degryse geloven in Gouden Bal voor De Bruyne

 2. Bekijk hier de samenvatting van Dortmund-Manchester City
  Play
  Champions League

  Bekijk hier de samenvat­ting van Dort­mund-Manchester City