BELGA
Volledig scherm
PREMIUM
© BELGA

ONS RAPPORT. “Topprestatie voor het oog van de ganse wereld”: twee spelers krijgen 9, niemand minder dan 7

Champions LeagueMeer dan een opsteker voor het Belgische voetbal: Club Brugge dat de sterren van PSG, met ‘MNM’ voor het eerst in de basis, in bedwang houdt in de Champions League. Meer zelfs: afgaande op de statistieken, kon Club de wedstrijd ook zomaar winnen. Dat schreeuwt om een sterk spelersrapport. Twee spelers mogen terugkijken op een fantastische partij en worden beloond met een 9, vier Bruggelingen mogen met een 8 naar huis. 

30 reacties

 • Paulus de Mos

  2 maanden geleden
  Uitstekende prestatie ,daar niet van hoor maar "het oog van de ganse wereld" zal wel meevallen denk ik Ik heb als Hollander naar Ajax gekeken en ik denk dat de gemiddelde Zwitserse voetballiefhebber net zo weinig of minder interesse hiervoor had dan de gemiddelde Belg voor Young boys
 • XAVIER LAMBRECHT

  2 maanden geleden
  Als niet Brugge fan verdomd trots op Brugge! Knappe prestatie gasten!
 • Frank Waeghe

  2 maanden geleden
  Ik vraag me al maanden af waarom CDK niet bij de EK selectie was en waarom hij recent ook geen kans kreeg. Deze jongen heeft alles en kan alles. Zelfde vraag wat betreft Noa Lang bij Oranje, ja het is een speciale maar hij kan verdomme goed voetballen.
 • Emanuel Delandsheer

  2 maanden geleden
  Wat een prestatie! Jammer genoeg heb ik maar de laatste 7 minuten van de wedstrijd gezien door de teugvlucht van op reis! Maar het landen op Belgische bodem was nog nooit zo zalig als nu! Super trots op onze ploegske uit Brugge! Dikke pluim.
 • bob jansens

  2 maanden geleden
  een goede prestatie, maar tegelijkertijd is er een gigantisch probleem gecreëerd: "Hoe moet het nu verder met Vormer?" zelfs invallen was hem niet gegund.
 1. “Waarom toch?”: onze chef voetbal snapt niks van de manier waarop Clement zijn ploeg het ravijn in coachte
  Play
  PREMIUM
  Club Brugge
  99

  “Waarom toch?”: onze chef voetbal snapt niks van de manier waarop Clement zijn ploeg het ravijn in coachte

  “Waaróm wilde Clement persé ‘een Guardiola’tje’ doen – speciaal willen zijn? Net nú? Op een moment dat de ploeg in een dip zit, maak je je spelers toch niet nóg zotter?” Onze chef voetbal zit met een pak vragen, na wat hij “de grootste sof, de ergste desillusie van Club Brugge en bij uitbreiding van het Belgische voetbal in het voorbije decennium” noemt. Zijn relaas van een gitzwarte avond op Jan Breydel, waarbij vooral de coach het moet ontgelden.