BELGA
Volledig scherm
© BELGA
Club Brugge CLU
1
EINDE
1
Paris Saint-Germain PSG
 • 27' Goal Hans Vanaken
 • Ander Herrera Goal 15'

Jan Breydel in lichterlaaie! Club stunt en houdt Messi, Neymar en Mbappé op 1-1

Champions LeagueEen stunt! Wie had dat durven denken? Club Brugge-PSG: 1-1!  Met dank aan het wervelende duo De Ketelaere-Lang, dirigent Vanaken en de onverzettelijkheid van Mata, Balanta, Hendry en co. Er zat eigenlijk nog meer in, maar Jan Breydel stond met een oververdiend punt tegen Messi, Neymar en Mbappé sowieso al in lichterlaaie. 

96 reacties

 • Maria Nuytkens

  3 maanden geleden
  Zeer knappe wedstrijd van FCB, en deze start is sowiso de aanzet van minstens de 3de plaats !!
 • Jan Van Rompaey

  3 maanden geleden
  Wanneer gaat Martinez deze Bruggse voorlijn opstellen in zijn elftal? Waar wacht hij op? Of stelt hij alleen zijn vrienden op ? Heb je die jonge kerels zien vechten voor elke bal?
 • Eric Bex

  3 maanden geleden
  En dit tegen één van de beste zoniet het beste voetbalteam in Europa. Als je in jezelf gelooft, is alles mogelijk. Veel succes ook straks aan de andere Belgische voetbalteams in Europa.
 • jos kenis

  3 maanden geleden
  Buiten de 0-1 heeft PSG geen uitgespeelde kansen meer gehad en dat is enkel te wijten aan de prestatie van Brugge. De mislukte omhaal van Lang had de verdiende kers op de taart kunnen zijn. Hendry, Nsoki en Sowah zijn geslaagd voor hun ingangsexamen in de CL en dat verhopen naar meer.
 • eric debanne

  3 maanden geleden
  Ze verdienden zelfs meer voor hun super collectieve prestatie...3 punten hadden ze Zeker niet gestolen Maar laat ons blij zijn een gouden punt Dat kan tellen voor die 3e plaats ! Succes verder voor club 👍
 1. Memorabele bankroven en spectaculaire diefstallen: dit zijn de strafste kraakfilms-en series uit streamingland
  Streamz

  Memorabele bankroven en spectacu­lai­re diefstal­len: dit zijn de strafste kraakfilms-en series uit streaming­land

  Streamz blaast het heistgenre nieuw leven in met de grootste bankroof aller tijden in ‘De kraak’, een nieuwe misdaadserie van eigen kweek. Wij doen alvast onze duit in het zakje en bundelen de meest memorabele overvallen, diefstallen en roven uit de filmgeschiedenis voor je samen in onze Kijkgids. In de aanbieding: vier weduwes onder druk in ‘Widows’ (YouTube/Apple TV) en de perfecte bankoverval (‘Inside Man’), een hattrick in Las Vegas (‘Ocean’s Eleven’) en buitenbeentje ‘Inception’ op Netflix.
 2. Hoe ging het in de heenmatch ook alweer? Bekijk hier nog eens de samenvatting van Leipzig-Club
  Play
  Champions League
  1

  Hoe ging het in de heenmatch ook alweer? Bekijk hier nog eens de samenvat­ting van Leip­zig-Club

  Hoe Leipzig te kloppen is? Club Brugge moet er maar eens bovenstaande beelden bekijken. Op 28 september zette blauw-zwart in de tweede wedstrijd van de groepsfase van de Champions League ‘die Rotenbullen’ met 1-2 opzij. In een sterke eerste helft zetten Vanaken en Rits orde op zaken na een vroege tegengoal, na de pauze was het vooral overleven. Herbeleef hier nog eens alle hoogtepunten uit de wedstrijd.