Photo News
Volledig scherm
PREMIUM
© Photo News

ONS RAPPORT. “Halloween kwam een maand later voor hem” en “waardeloze gelegenheidslinksachter”: Club zwaar gebuisd

Champions LeagueIn plaats van feesttaferelen in het Jan Breydel, een fluitconcert. Pijnlijker worden Europese voetbalavonden niet. De dood of de gladiolen was het - de dood werd het. Alles behalve geholpen door de tactische keuzes van Clement: ook hij verdient een zware buis. Net zoals vele van zijn spelers. Ons individuele spelersrapport met telkens een punt op tien.

6 reacties

 • Robert Wuyten

  2 maanden geleden
  Heeft Vormer niet meegedaan? Oei.
 • Raphaël Defour

  2 maanden geleden
  Begrijp wie kan. De spelers opstelling die in Leipzig won en thuis tegen PSG een gelijkspel afdwong werd overhoop gehaald om weet ik veel jongeren die nog alles moeten bewijzen de klus te klaren. Zelfs de kapitein waarmee club de jongste jaren succes boekte werd tot bankzitter.
 • Lutgard Van Gorp

  2 maanden geleden
  Hoe van der brempt erbij liep bij 4e goal komt ie er bij mij nooit meer in
 • Francois Mynendonckx

  2 maanden geleden
  Vervang Clement door Blessing van Kv Oostende. Dan hebben ze een trainer die hun kan helpen van het moderne voetbal te spelen en de spelers terug op hun vaste plaats te zetten!!
 • ronny plovie

  2 maanden geleden
  U heeft hier vd Bremt nog een 4 terwijl hij aan de basis lag bij 3 doelpunten, Balanta krijgt dan weer een 3 terwijl hij een degelijke match speelt
 1. En of de kassa flink rinkelt in Amsterdam: Champions League-campagne leverde Ajax al 70 miljoen euro op
  Champions League
  10

  En of de kassa flink rinkelt in Amsterdam: Champions Lea­gue-campagne leverde Ajax al 70 miljoen euro op

  De vijfde achtereenvolgende zege in de groepsfase van de Champions League heeft Ajax opnieuw enkele miljoenen opgeleverd. Dankzij twee doelpunten van invaller Sébastien Haller wonnen de Amsterdammers op bezoek bij Besiktas met 1-2 en ontvingen zo de winstpremie van 2,8 miljoen euro. De inkomsten uit het Europese avontuur komen daardoor nu al uit op zo'n 70 miljoen euro.