Christian Eriksen post eerste bericht uit ziekenhuis: “Ik voel me goed, gezien de omstandigheden”

EK voetbalAls de laatste onderzoeken zijn afgehandeld en de gezondheidstoestand van Christian Eriksen (29) het toelaat mag de Deen morgen het ziekenhuis in Kopenhagen verlaten. “Gezien de omstandigheden voel ik me goed”, schreef Eriksen op Instagram.

30 reacties

 • Hendrik Laureys

  3 maanden geleden
  Wij zijn blij voor jou en je familie man. Verzorg je goed
 • Sharon Vandewaetere

  3 maanden geleden
  Da’s echt leuk om te lezen! Wat was dat schrikken zeg. Het kon helemaal anders afgelopen zijn. Alvast een spoedig herstel gewenst!
 • Kevin Peersmans

  3 maanden geleden
  Hopelijk vinden ze snel een/de oorzaak en kan je nog vele jaren genieten van het leven en je gezin !
 • André Coenen

  3 maanden geleden
  En nu rustig aan en hopelijk volledig herstellen! Groetjes uit België.
 • johny vanderlinden

  3 maanden geleden
  Veel sterkte kerel, je gaat het nodig hebben, hou je goed.
 1. Bukayo Saka reageert voor het eerst op racistsiche opmerkingen na penaltymisser: “Wens niemand berichten toe die ik kreeg”
  EK voetbal
  1

  Bukayo Saka reageert voor het eerst op racistsi­che opmerkin­gen na penaltymis­ser: “Wens niemand berichten toe die ik kreeg”

  Bukayo Saka heeft op zijn Instagram-pagina voor het eerst gereageerd na zijn penaltymisser in de EK-finale tegen Italië. Engeland verloor van La Squadra Azzurra na strafschoppen. Na 120 minuten stond het 1-1. Saka kon Engeland in de running voor de eindzege houden, maar hij miste de beslissende elfmeter. Na de match kreeg hij net als Sancho en Rashford - die ook hun strafschop niet konden omzetten - racistische opmerkingen naar het hoofd geslingerd.
 2. Groot tekort aan huishoudhulpen: zoveel kan je verdienen
  Jobat.be

  Groot tekort aan huishoud­hul­pen: zoveel kan je verdienen

  De heropleving van de economie laat zich duidelijk merken in de vele vacatures. Eind juni piekte dat aantal op maar liefst 172.437, één vijfde meer dan een maand geleden en het hoogste aantal in 10 jaar tijd. De grootste vraag is die naar schoonmakers, vooral aan huis, volgens het systeem van dienstencheques. Maar wat houdt zo’n job precies in? Hoeveel verdien je? En wat zijn de voor-en nadelen? Jobat.be vroeg het aan dienstenchequebedrijf Tempo-Team @home.