AFP
Volledig scherm
© AFP
Atalanta ATA
2
EINDE
2
Manchester United MUN
 • 12' Goal Josip Ilicic
 • 56' Goal Duvan Zapata
 • Cristiano Ronaldo Goal 45'+1' 90'+1'

“Dit was een Michael Jordan-moment”: onvermijdelijke Cristiano Ronaldo redt Man United en werkt straffe cijfers nog wat bij

Champions LeagueCristiano Ronaldo heeft Manchester United behoed van een nederlaag met twee treffers. Het team van coach Ole Gunnar Solskjær leek af te stevenen op een 2-1-verlies tegen Atalanta, maar ‘CR7' scoorde de gelijkmaker in de extra tijd. 

12 reacties

 • erik swaegers

  3 maanden geleden
  De man leeft voor zijn sport zijn werk en krijgt er goed voor betaald . En zolang dat hij dat kan doen zal hij dat blijven doen denk ik hoe zou je zelf zijn ?
 • Janus Van Vlaanderen

  3 maanden geleden
  Roland Naets heeft het perfect verwoord. Hij leeft voor zijn sport, in dit geval "voetbal".
 • Christiaan GOETHALS

  3 maanden geleden
  CR in uw ploeg staat garant voor goeie resultaten. Ze voetballen en vertrouwen op zijn aanwezigheid. Een minpunt is, als hij verdwijnt kan men in de problemen komen, zoals Juventus.
 • Franky Malfliet

  3 maanden geleden
  De mensen die hem niet mogen worden telkens op de feite gewezen hij is gewoon de beste op zijn positie
 • Ronald NAETS

  3 maanden geleden
  Ronaldo = karakter, klasse, wilskracht, zelfdiscipline, fenomenaal, enzovoort enzovoort !
 1. ONS RAPPORT. “Halloween kwam een maand later voor hem” en “waardeloze gelegenheidslinksachter”: Club zwaar gebuisd
  Play
  PREMIUM
  Champions League
  6

  ONS RAPPORT. “Halloween kwam een maand later voor hem” en “waardeloze gelegen­heid­s­links­ach­ter”: Club zwaar gebuisd

  In plaats van feesttaferelen in het Jan Breydel, een fluitconcert. Pijnlijker worden Europese voetbalavonden niet. De dood of de gladiolen was het - de dood werd het. Alles behalve geholpen door de tactische keuzes van Clement: ook hij verdient een zware buis. Net zoals vele van zijn spelers. Ons individuele spelersrapport met telkens een punt op tien.
 2. Je (klein-)kind financieel ondersteunen bij de aankoop van een woning? Zo vermijd je dat je te veel belastingen betaalt
  Spaargids.be

  Je (klein-)kind financieel ondersteu­nen bij de aankoop van een woning? Zo vermijd je dat je te veel belastin­gen betaalt

  De aankoop van een woonst is vaak een harde noot om te kraken. De huizenprijzen zijn hoog en de banken stellen zich minder soepel op bij een lage eigen inbreng. Hulp van de ouders blijkt dikwijls noodzakelijk om de droom van een eigen stekje waar te maken. Maar hoe kan je als (groot-)ouder je (klein-)kind daarbij ondersteunen? En wat zijn de aandachtspunten? Spaargids.be maakt een overzicht.
 1. Marc Degryse: “Amper 2 goals! Dit FC Barcelona hoort niet thuis in de achtste finales”
  Play
  Champions League
  4

  Marc Degryse: “Amper 2 goals! Dit FC Barcelona hoort niet thuis in de achtste finales”

  “Onwaarschijnlijk... Slechts twee goals heeft FC Barcelona gescoord in deze Champions League!” Voor DPG-analist Marc Degryse is het verval bij de Catalaanse grootmacht anno 2021-2022 groot. “Alleen Malmö en Dynamo Kiev doen slechter. Tot dat niveau is Barça afgegleden. Ze horen niet eens thuis in die achtste finales." Collega-analist Jan Mulder, ook in de VTM-studio: “Wel wat betreft traditie en legende natuurlijk, maar niet op basis van het huidige elftal. Ze hebben 3-0 gekregen in Benfica.” Degryse: “Hoe kunnen ze vanavond dan ooit gaan winnen bij Bayern? Ja, natuurlijk zegt Xavi dat ie een plan heeft. Anders moet je de match niet eens beginnen natuurlijk.” Uiteindelijk zou FC Barcelona ook kansloos en roemloos onderuit gaan in Beieren. Exit Barça. Voor het eerst sinds 21 jaar overleven ze de poulefase van het kampioenenbal niet.