AP
Volledig scherm
© AP
2
EINDE
0
 • Timo Werner 28'
 • Mason Mount 85'

Champions League-droom van Hazard en Courtois spat uiteen: Chelsea verslaat Real Madrid en gaat naar finale

Champions LeagueEnorme teleurstelling voor Eden Hazard en Thibaut Courtois. Zij hebben zich met Real Madrid niét kunnen plaatsen voor de Champions League-finale. De ‘Koninklijke’ verloor met 2-0 van Chelsea, dat het op 29 mei in Istanboel opneemt tegen Manchester City.

5 reacties

 • Maikel Gilis

  3 maanden geleden
  Yes!!! Mijn favoriete Engelse club speelt de finale! Dat vind ik geweldig. Want ik ben 100% tegen Real Madrid.
 • Eddy Van De Velde

  3 maanden geleden
  Het was al een wonder dat Madrid zo ver geraakte. Deze champions league zou helemaak een grap geworden zijn, moesten ze ook nog de finale gespeeld hebben.. Engeland boven dit jaar.
 • Geert Duerinckx

  3 maanden geleden
  Je zou denken dat iedereen voor de ploeg met belgen supportert...
 • eduard janssens

  3 maanden geleden
  Hopelijk wint Chelsea en krijgen een Engels onderonsje !!
 • eric de baene

  3 maanden geleden
  Hopelijk wint Chelsea deze wedstrijd ...! Succes ✌️
 1. Kevin De Bruyne moedwillig KO gebeukt door Rüdiger? “Zeker bewust, maar niet intentie zo te raken”
  Play
  Champions League
  23

  Kevin De Bruyne moedwillig KO gebeukt door Rüdiger? “Zeker bewust, maar niet intentie zo te raken”

  Wat een hoogtepunt in de carrière van Kevin De Bruyne moest worden, werd plots een anticlimax. Enkele minuten groggy en met tranen van het veld na een keiharde botsing met Antonio Rüdiger. Was er kwaad opzet in het spel, in die mate dat de City-kapitein van het veld werd ‘geschopt’? In de VTM-studio vinden onze analisten Mulder en Degryse niet dat de verdediger rood verdiende, maar zijn ze vooral aangeslagen door de onthutsende beelden van KDB’s aftocht.
 2. Thierry Courtois en Marc Degryse in HLN SPORTCAST over halve finales Champions League: “Een andere trainer dan Zidane zou gedrag Hazard niet tolereren ”
  Play
  HLN Sportcast
  22

  Thierry Courtois en Marc Degryse in HLN SPORTCAST over halve finales Champions League: “Een andere trainer dan Zidane zou gedrag Hazard niet tolereren ”

  In de nieuwste HLN SPORTCAST blikt gastheer Jonas Decleer met analist Marc Degryse en Thierry Courtois, vader van Thibaut, terug op de halve finales van de Champions League. Ook Olivier Deschacht belt even in. Ze hebben het over de verdiende finaleplaats van De Bruyne, het teleurstellende PSG en Real, maar ook over de rel rond Eden Hazard. “Excuses zullen niet helpen, presteren is de enige oplossing.”