Spaanse pers vernietigend voor Hazard, die na uitschakeling dolt met Chelsea-spelers: “Bye bye, Eden”

Champions LeagueDe Spaanse pers was vlak na de wedstrijd vernietigend voor Eden Hazard. Dat de aanvoerder van de Rode Duivels na de match stond de dollen met enkele spelers van Chelsea, hielp niet echt. 

67 reacties

 • Joeri Karpov

  3 maanden geleden
  Ronaldo heeft in zijn carriere bij Real 450 goals gescoord en Hazard 4 GOALS Zegt meer dan genoeg denk ik ,...Slechtste transfer ooit van Real .Het is wel een feit
 • Frank Talboom

  3 maanden geleden
  Na zo’n lange afwezigheid vond ik hem zeker niet slecht spelen. Hij moest zeker niet onderdoen tegenover zijn ploegmaats en had ook de meeste kilometers op de teller; ik ben het absoluut oneens met de negatieve en zure reacties van mensen die hier schrijven dat Hazard verleden tijd is. Twee jaar geleden was hij de absolute top op het WK; de laatste 2 jaren jammer genoeg afgeremd door blessures. Maar dat hij nu niet meer zou meekunnen als hij topfit is? Hij zou in elke ploeg in de basis staan.
 • marc De Cock

  3 maanden geleden
  Ha, ha prachtig. Iedere speler zou een miskoop moeten zijn voor zulke bedragen. Geef Hazard maar eens maandje aan Martinez . Miljard meer of minder schuld voor Madrid gaat het verschil ni meer maken .
 • François Nuyts

  3 maanden geleden
  Hazard heeft sowieso nooit nog zijn niveau gehaald van voordien .En , wie zegt dat hij dat ooit nog zal kunnen bereiken .
 • Carmen Grauwels

  3 maanden geleden
  Als je zijn reacties bekijkt door de jaren heen zie dat hij meer dan gemiddeld of ploeg nu verliest of wint hij beetje grappig doet met spelers waar hij bij in ploeg heeft gestaan. Dus RM maakt er in mijn ogen een serieus drama van. Moest ik voorzitter zijn ik zou trots zijn op zo'n speler die zichzelf blijft en zich niet belangrijker, serieuzer,..voordoet Go Eden trek het je niet aan