prins Philip
Volledig scherm
prins Philip © EPA

Operation Forth Bridge: dit zal de komende dagen gebeuren nu prins Philip overleden is

RoyaltyGroot-Brittannië is in de rouw nu prins Philip vrijdagochtend overleed. Hoewel het paleis diep bedroefd is, lag het stappenplan voor zijn overlijden toch al enkele jaren klaar. Gisteren werd ‘Operation Forth Bridge’ officieel geactiveerd, en dit is wat er de komende dagen te gebeuren staat.

6 reacties

 • Léon-Bernard Giot

  2 maanden geleden
  Sommigen vinden dit allemaal ouderwets en voorbijgestreefd terwijl onze huidige rechtstaten nog steeds werken met of op basis van Romeinse wetten en de Code Napoléon. Zelfs de grote verzekeringsmaatschappijen zoals de Lloyds keert vandaag nog terug tot de bronteksten van Napoléon . . . in het Frans ! De énige teksten die finaal tellen op de rechtbank . . . niks ouderwets dus.
 • luc Cuypers

  2 maanden geleden
  99 jaar , mooie leeftijd . Nu heeft de familie weer eens iets anders om over te spreken . De kranten iets anders om over te schrijven . Even tijd om er over na te denken dat iedereen aan zijn einde komt .
 • Erwin De Meyer

  2 maanden geleden
  Een speciale man . Wie Netflix heeft kan eens kijken naar The Crown en kom je al wat te weten over zijn levensstijl. Hij heeft goed geleefd .
 • Catherine Thomas

  4 maanden geleden
  Denk dat die mooi leven heeft gehad een flamboyant met in zijn jonge jaren veel vrouwelijk schoon. Tijd dat het daar ook eens moderniseert want al die ouderwetse protocollen zijn nog van de middeleeuwen. Hij heeft ook triest leven ergens gehad in de schaduw van de koningin. Mss de serie The Crown eens kijken die leunt er dichtste bij.
 • Luciano Van As

  4 maanden geleden
  @ Polutnik , ik denk dat prins Philip nog niet te klagen heeft, ik ben er zeker van dat hij zijn eigen leven leidde, zonder al te veel inmenging van de Queen, hij heeft weldegelijk een luxe leven gehad.
 1. Prins Harry dreigt nu ook met rechtszaak tegen BBC: “We vroegen wél om toestemming voor naam Lilibet”
  Royalty
  8

  Prins Harry dreigt nu ook met rechtszaak tegen BBC: “We vroegen wél om toestem­ming voor naam Lilibet”

  Slechts enkele dagen na de geboorte van hun tweede kindje, zijn prins Harry (36) en zijn vrouw Meghan (39) verwikkeld in een ruzie met de BBC. De hertog van Sussex heeft gedreigd de publieke omroep aan te klagen nadat ze in een artikel beweerden dat hij de koningin niet om toestemming heeft gevraagd om zijn dochtertje Lilibet te noemen. In een juridische brief eist hij dat de BBC stopt met dit soort beschuldigingen.