EPA
Volledig scherm
© EPA

16 jaar aan gewerkt voor rit van 8 minuten: prins Philip ontwierp zijn eigen lijkwagen

RoyaltyPrecies om 15.45 uur Belgische tijd vertrekt vanmiddag in Windsor Castle de rouwstoet met het lichaam van de Britse prins Philip naar zijn laatste rustplaats. De lijkwagen waar onder anderen Charles, William en Harry achter zullen stappen, is een opvallende groene Land Rover. De echtgenoot van Queen Elizabeth ontwierp hem zelf, hij werkte er 16 jaar aan.

0 reacties

  1. Waarom komt Harry zo snel met memoires op de proppen? “Schrik dat niemand hem binnen een paar jaar nog serieus neemt”
    Royalty
    1

    Waarom komt Harry zo snel met memoires op de proppen? “Schrik dat niemand hem binnen een paar jaar nog serieus neemt”

    Prins Harry (36) is nog maar een jaar uit de monarchie gestapt, of hij komt al met memoires. Volgens experts zal hij spijt krijgen als hij die nu al schrijft: “Hij zou beter eens naar het boek kijken van zijn overgrootoom Edward VIII, die wachtte tot hij zijn zegje kon doen zonder bitterheid.” Edward deed net als Harry afstand van het koningshuis nadat hij trouwde met een Amerikaanse gescheiden vrouw. “Maar bij Harry speelt er een andere factor mee: hij is bang dat er binnen een paar jaar niemand nog naar hem luistert.”