Benteke, Chadli, Vanaken en Sels maken deel uit van EK-selectie, De Bruyne moet zich pas op 7 juni melden

Rode DuivelsDe 26 namen in de EK-selectie van Roberto Martínez zijn bekend. Zoals aangekondigd zijn daar geen grote verrassingen bij. Axel Witsel maakt deel uit van de selectie, net als Chadli, Benteke en Vanaken. De grootste verrassing is er misschien wel in doel, waar Matz Sels derde keeper is in plaats van Koen Casteels, die na het seizoen geopereerd moet worden. Daarnaast roept Martínez elf reservespelers op. Nog opvallend: Kevin De Bruyne moet zich pas op 7 juni bij de nationale ploeg melden.

70 reacties

 • joeri cools

  2 maanden geleden
  @Kees Huls , en dan nog Vormer vergeten bij Nederland. Komaan zeg ,zo een grootheid. En dat staat dan in België geklasseerd als topper.
 • Louis Meeus

  2 maanden geleden
  Vanaken moet mee! Het voetbal dat die man tentoonstelt op onze Belgische velden is nooit gezien en van een andere planeet. Nu ga ik even in mijn zetel zitten om te bekomen van het lachen. Het is niet wat je kan maar wie je kent ,is een gezegde.
 • Erwin Van Dorpe

  2 maanden geleden
  Is meer een veteranenploeg ! Chadli ? Gaat mee als ballenraper misschien ? Benteke ? Vanaken ,startsnelheid van een oude lada ! Vriendjespolitiek meer is het niet ! Onmogelijk om daarmee een tornooi te winnen ! Tzal een E.K. zijn om snel te vergeten .
 • ignace lambert

  2 maanden geleden
  alleen spelers uit de belgische competitie zouden daar mogen aan deelnemen alsook de trainer en zeker altijd een Belg; op voorwaarden dat dit over heel europe is
 • Karl Huysmans

  2 maanden geleden
  Zouden ze niet beter allemaal thuis blijven.