DPG Media
Volledig scherm
PREMIUM
© DPG Media

Krijgen de ‘separatisten’ echt een miljardencheque en waarom happen PSG en Bayern niet toe? Alle vragen over ‘de Money League’ beantwoord

VoetbalHet eind van het voetbal zoals we het kennen. De Dirty Dozen, de 12 eliteclubs die zich willen afscheuren, zijn zeker dat hun Super League er straks komt. Veel vragen, veel antwoorden. Dit moet u weten over de nieuwe gesloten competitie die in de steigers staat: de Money League, of de elite versus de rest. Gaat het écht over miljarden? Wat met Bayern en PSG? En hoe krijgen ze de vele boze fans aan hun kant? 

39 reacties

 • Erwin Van Roy

  3 maanden geleden
  Jos Vannuffelen wat kan Club Brugge daar gaan doen tussen die top ploegen als ze hun kandidatuur sturen zullen ze daar is lachen.
 • Erik Neyt

  3 maanden geleden
  De deelnemende clubs zijn altijd zeker van hun plaats,dus dit is iets die eigenlijk niet juist is.
 • marcel haagen

  3 maanden geleden
  Het draait om geld en nog meer geld. Niks met voetbal of sport te doen. Veel clubs zijn bodemloze putten en de 'eigenaars' willen zo hun geld terugkrijgen. Wat met alle steun die die clubs krijgen of kregen van de staat, ik zou ons geld dan ook maar terugvragen.
 • Urbain Schuermans

  3 maanden geleden
  het gaat al jaren niet meer om de sport
 • Kristel Seutens

  3 maanden geleden
  Hieruit blijkt dat voetbal tegenwoordig een onderneming is, moet dan onze overheid niet de kosten van de politie bij rellen in de binnenstad, beschadigingen, de huur van sportzalen enz niet verhalen op deze ondernemingen ipv belastingsgeld te gebruiken ?