Vreugde bij Antwerp na de met 3-2 gewonnen penaltyreeks.
Volledig scherm
Vreugde bij Antwerp na de met 3-2 gewonnen penaltyreeks. © Photo News
Antwerp ANT
2
EINDE
0
Omonia Nicosia OMO
 • 28' Goal Koji Miyoshi
 • 84' Goal Pieter Gerkens
(3-2)

Dolle taferelen op de Bosuil! Antwerp plaatst zich na penaltyreeks voor poulefase Europa League

Europa LeagueAls een rood-witte feniks herrees de Great Old uit haar as. De 4-2 in Nicosia bleek uiteindelijk niet meer dan een uitschuiver. Koji Miyoshi en co zetten op een kolkende Bosuil de puntjes op de i. Vrijdagmiddag gaat de Royal Antwerp FC in de trommel van de zo begeerde Europa League.

31 reacties

 • RENE KEEGAN

  2 maanden geleden
  theo, en de 3e keer kregen ze maar 9 spelers bijeen, al de anderen moesten werken !
 • eric debanne

  2 maanden geleden
  Antwerp door de oog van de naald ...! Voetjes op de grond blijven want volgende ronde wordt nog moeilijker eh voor alle Belgische ploegen vrees ik
 • Theo Collewaert

  2 maanden geleden
  Keegan, Nicosia heeft al 3 maal de CL gewonnen ! Superploeg met wereldvedetten
 • RENE KEEGAN

  2 maanden geleden
  fantastische prestatie tegen een gevestigde waarde in europa met vele internationale topspelers...
 • Marcus Camps

  2 maanden geleden
  Met de hakken over de sloot tegen nummer 900 van Europa of zo ? Proficiat, maar om daar nu direct euforisch over te gaan doen, lijkt me nu wel een stap te ver.
 1. Hoog en handig bezoek in Lommel: Ederson en Jesus wonen match bij en kunnen spelen tegen Club Brugge
  Champions League

  Hoog en handig bezoek in Lommel: Ederson en Jesus wonen match bij en kunnen spelen tegen Club Brugge

  Opvallend bezoek aan de Gestelsedijk in Lommel. Niemand minder dan de Braziliaanse Man City-internationals Ederson en Jesus woonden de wedstrijd tegen Moeskroen (3-0) als eregasten in het Soevereinstadion bij. Net als Manchester City behoort Lommel tot de City Football Group. Een functioneel bezoek van de twee City-sterren, die na de interland met Brazilië (een 4-1-zege tegen Uruguay) van afgelopen donderdag niet naar Engeland maar naar België reisden. Zo vermijdt het duo dat ze over het Kanaal tien dagen op hotel in quarantaine moeten en kunnen ze aantreden in de Champions League-match van dinsdag tegen Club Brugge. Ook zonder de twee won Man City makkelijk van Burnley. 2-0, met een goal van Kevin De Bruyne. Club Brugge - Manchester City is dinsdag vanaf 18u45 live op VTM te zien.
 1. Strenge straffen voor wie niet voldoende rookmelders installeert: dit zijn de regels
  HLN Shop

  Strenge straffen voor wie niet voldoende rookmel­ders instal­leert: dit zijn de regels

  Nu het buiten frisser wordt, doen we opnieuw massaal beroep op onze verwarming. De open haard gaat aan en om het extra gezellig te maken horen daar voor veel mensen eveneens kaarsen bij. Ook elektrische vuurtjes en toestellen als de droogkast draaien weldra weer op volle toeren. Je voelt het al aankomen: het risico op woningbranden stijgt. HLN Shop legt uit wat je kan/moet doen om de vlammen geen kans te geven.
 2. Even schrikken: volle tribune in Nijmegen stort deels in onder druk van vierende fans Vitesse
  Play
  Eredivisie
  3

  Even schrikken: volle tribune in Nijmegen stort deels in onder druk van vierende fans Vitesse

  Schrikwekkende beelden uit de Eredivisie. Na afloop van de door Vitesse gewonnen Gelderse derby in Nijmegen zakte een deel van de tribune in met daarin vierende bezoekende fans. De onderste vakken van De Goffert begaven het onder de enthousiast springende Vitesse-supporters. Tot zover is er geen nieuws van gewonden en snel na de instorting en een korte pauze werd er alweer duchtig verdergefeest in het kamp van Vitesse. Het vak werd na het incident wel ontruimd. Bovenin bleef de tribune intact.