Thibaut Courtois.
Volledig scherm
PREMIUM
Thibaut Courtois. © Photo News

“Die tegengoals waren natuurlijk niet fijn”: de (onzekere) toekomst van de defensie door de ogen van Thibaut Courtois

Rode DuivelsJe zal maar Thibaut Courtois zijn. Afgetroefd door twee Esten, omdat (of nadat) zijn defensie hem telkens in de steek liet. Een voorbode op wat nog vaker komen zal? Het debat rond de toekomstige verdediging van de Duivels blijft beroeren en klinkt alsmaar luider. 

28 reacties

 • Catherine MISTIAEN

  3 maanden geleden
  Proficiat aan de rode duivels. Thibault Courtois kon er niet aan doen bij die 2 goals, hij deed zijn uiterste best. Hij was totaal verrast door de binnenkomende goals, zoals elke doelman, neem ik aan. En Estland was helemaal niet slecht bezig: hun goals waren evenwaardig aan alle andere van gelijk welke ploeg. Was een fijne match om te volgen, soms grappig.
 • Raymond Pauwels

  3 maanden geleden
  2 (bijna 3 eigenlijk) tegengoal van ochottekes Estland? Miserie miserie zegt men in die andere 'kampioenen'. Veel en veel te licht vanachter noem ik dat.
 • Etienne Durinck

  3 maanden geleden
  Die Rode Duivels hangen als ploeg niet meer aan elkaar. En vertonen nu een zeer duidelijk gebrek aan talentrijke spelers. Er is te veel van het 'oude talent' nu professionele bankzitter geworden. Spelers die geen 5 matchen op een seizoen spelen worden opgeroepen. Voor de toekomst wachten er ons serieuze oplaaien. Daar ben ik zeker van.
 • Stefaan Jans

  3 maanden geleden
  Courtois is ook niet zonder fouten ! Bij zijn opstelling zijn soms ook vragen te stellen. Maar ja, de Belgische pers durft niet negatief schrijven over Courtois. Ze krijgen immers steeds mooie interviews met hem ! Betreffende de verdediging : Denayer verdiend geen selectie. Maakt geregeld grote fouten, was al zo onder Wilmots. Heb zijn selectie nooit begrepen. Vanheusden dient nu meerdere matchen uitgetest te worden. Zeker niet Mechele. Gaat bij Brugge regelmatig in de fout, laatst nog op Gent !
 • danny Vervoort

  3 maanden geleden
  Waar blijft Mechele!!!!!
 1. Warmtepomp vanaf 2026 verplicht in nieuwbouw: zoveel kosten de verschillende soorten
  Livios

  Warmtepomp vanaf 2026 verplicht in nieuwbouw: zoveel kosten de verschil­len­de soorten

  Wie bouwt, is vanaf 2026 verplicht om een elektrische warmtepomp te gebruiken om zijn woning te verwarmen. Die bestaan in verschillende varianten. In de praktijk moet je meestal kiezen tussen een warmtepomp die warmte aan de bodem onttrekt of een systeem dat warmte uit de buitenlucht haalt. Wat voor jou de beste keuze is, hangt af van je woonsituatie en budget. Bouwsite Livios zet de opties op een rij.