Onze chef voetbal over de verloren halve finale in de FInal Four van de Nations League.
Volledig scherm
PREMIUM
Onze chef voetbal over de verloren halve finale in de FInal Four van de Nations League. © Photo News

Onze chef voetbal over het drama na de rust: “Een beetje een sterke wolf die honger heeft blaast ons huisje weg”

Rode DuivelsQuelle tristesse. Rijkelijk op voorsprong gekomen, en finaal toch op de knieën gedwongen. Zo zonde, want nu zijn we alweer die prima eerste helft vergeten. En is het toch weer een dramatische avond geworden voor de Rode Duivels. Onze chef voetbal over “een dramaatje, toch weer.”

79 reacties

 • Hugo Wouters

  2 maanden geleden
  Duidelijk veel voetbal analfabeten die hier hun commentaar geven. Zij merken niet eens de looplijnen van Hans Vanaken. 90 procent van zijn balcontacten zijn goed gecontroleerd, zijn passen komen ook voor 90 procent goed terecht. En hij heeft een uitstekende spelinzicht, ten bewijze, zijn dieptepas naast de zijlijn op Carrasco, die dan Lukaku bedient, spijtig genoeg stond die buitenspel, want die scoorde dan de winning goal. Martinez maakt hier een kapitale fout.
 • gerard slebus

  2 maanden geleden
  Laten we gewoon toegeven. Frankrijk veel betere spelers en beter team. Martinez heeft niet beter, de selectie met topspelers is veel te smal. 3 topspelers is niet genoeg
 • marc rooms

  2 maanden geleden
  hoe je het ook mogen stellen met deze 'gouden' group hebben we geen enkele prijs gewonnen. Tegen janneke en mieke winnen dat wel. Maar als de grote voetbal landen komen laten we het toch ferm afweten.
 • Ferdinand Drees

  2 maanden geleden
  Geert Hermans je hebt gelijk, Van Aken is top bij Brugge omdat een fout door een andere speler goedgemaakt wordt. Zelf heeft hij geen snelheid en in moeilijkere wedstrijden zoals gisteren verdwijnt hij. De derde goal is trouwens aan zijn zwakte te danken. Wel zie ik niet waarom Tielemans, Van Aken en Tossard opgeroepen worden.
 • willy goormans

  2 maanden geleden
  Ben al uren aan het zoeken welke duivel meer dan een 5 verdiende vindt hem niet en een trainer die vindt ik niet hij heeft de eerste werkdag een papier gevonden van de vorige trainer met een ploeg opstelling en daar is hij nog niet van afgeweken
 1. Beloften kunnen in Schotland EK-ticket pakken, maar bondscoach Mathijssen heeft nog ander doel: “Alles winnen in 2021 zonder veldgoal tegen”
  Rode Duivels
  1

  Beloften kunnen in Schotland EK-ticket pakken, maar bondscoach Mathijssen heeft nog ander doel: “Alles winnen in 2021 zonder veldgoal tegen”

  De Belgische beloften hebben van 2021 een topjaar gemaakt. Na de 2-0-zege tegen Turkije in Leuven ligt de EK-kwalificatie voor het grijpen. Maar daarbovenop houdt bondscoach Jacky Mathijssen zijn jonge Duivels scherp met een andere uitdaging: “Het zou mooi zijn om het voetbaljaar 2021 af te sluiten met het maximum van de punten én zonder één enkele veldgoal te incasseren.”
 2. Warmtepomp vanaf 2026 verplicht in nieuwbouw: zoveel kosten de verschillende soorten
  Livios

  Warmtepomp vanaf 2026 verplicht in nieuwbouw: zoveel kosten de verschil­len­de soorten

  Wie bouwt, is vanaf 2026 verplicht om een elektrische warmtepomp te gebruiken om zijn woning te verwarmen. Die bestaan in verschillende varianten. In de praktijk moet je meestal kiezen tussen een warmtepomp die warmte aan de bodem onttrekt of een systeem dat warmte uit de buitenlucht haalt. Wat voor jou de beste keuze is, hangt af van je woonsituatie en budget. Bouwsite Livios zet de opties op een rij.