BELGA
Volledig scherm
PREMIUM
© BELGA

Hij schoot ons naar Brazilië en loodste ons nu naar de Final Four in de Nations League: Big Rom is de man van de Big Moments

Rode DuivelsWho’s the man? Romelu Lukaku. Hij is een voorlinie op zichzelf. Buteur, goleador, goalgetter - you name it. 57 interlandgoals nu al en beslissend op zo veel belangrijke momenten. Lukaku is de eerste Europese speler die dat cijfer haalt voor zijn 28ste verjaardag sinds Gerd Müller bij de Mannschaft in 1973. “Ik blijf honger hebben”, aldus Lukaku. Dat belooft.

11 reacties

 • Koen Govaerts

  10 maanden geleden
  Steeds aanspeelbaar, 3 man in zijn rug toch nog bijhouden en goed afleggen, mee verdedigen (goal vermeden), superman. 
 • jean sabbe

  10 maanden geleden
  Fan of niet van Romelu je moet het maar doen . Hij blijft de kritikasters maar de mond snoeren. Hun enige verdienste is dat het hem sterker maakt.Wat een doorzetter!
 • luc teirlynck

  10 maanden geleden
  Voetbal is een Teamsport dus ere aan allen ipv 1 speler op te hemelen
 • Mathieu Vangerven

  10 maanden geleden
  Wij moeten hem ook niet te hoog bejubelen, het is de taak van een spits om op het juiste moment op de juiste plaats te staan en goals te maken. We vergeten is te veel de werken die andere spelers doen. Een ploeg is maar sterk als alle spelers op het veld goed hun werk doen.
 • Herbert Verbeeck

  10 maanden geleden
  Yep. Een beest hé. Daar pak je geen bal vanaf.
 1. Analist Jan Mulder en ex-profvoetballer Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”
  Gouden 11
  1

  Analist Jan Mulder en ex-profvoet­bal­ler Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”

  Ook Jan Mulder en Jelle Van Damme, ex-profvoetballers bij Ajax en Anderlecht, stellen een Gouden 11-ploeg samen. De Nederlandse analist koos onder meer voor Nicolas Raskin en Hugo Siquet. Twee jonge veulens die het mooie weer maken bij Standard. “Ik zie Raskin echt graag spelen.” Jelle Van Damme kiest Ruud Vormer als kapitein. “Hij is een een echte strijder.” Stel net als Mulder en Van Damme voor morgenavond jouw ploeg samen en maak kans op 10.000 euro.
 2. Puzzelwerk voor Roberto Martínez: volledig elftal Rode Duivels is niet meegereisd voor partij tegen Wit-Rusland
  Rode Duivels
  3

  Puzzelwerk voor Roberto Martínez: volledig elftal Rode Duivels is niet meegereisd voor partij tegen Wit-Rus­land

  Het belooft een experimenteel elftal te worden dat bondscoach Roberto Martínez morgen de wei instuurt tegen Wit-Rusland. Onze Rode Duivels missen namelijk een heel elftal aan belangrijke pionnen. Jongens als Kevin De Bruyne, Dries Mertens en Jérémy Doku moesten met blessures verstek laten gaan voor deze interlandbreak, terwijl onder meer ook Thibaut Courtois, Axel Witsel en Romelu Lukaku vroegtijdig mochten terugkeren naar hun respectievelijke clubs.