Jan De Meuleneir / Photo News
Volledig scherm
PREMIUM
© Jan De Meuleneir / Photo News

Het favoriete terras van Marijn Devalck: “Wij hebben altijd écht gedronken bij ‘De Kampioenen’, ook Johny met zijn dagschotels”

’t Is eindelijk een feit: de drooglegging is voorbij. Een moment om bij stil te staan en met wie anders dan Marijn Devalck (70), wiens alter-ego een kwarteeuw lang met de dikke portefeuille als dirigeerstokje de maat van de tapkraan sloeg in ‘s lands populairste café? Een gesprek over bier, La Boum, product placement bij de BRT en de ruwe keerzijde van ‘FC De Kampioenen’. Bonzour les amis, tournée générale van den Bal!

20 reacties

 • Ine Van Cauwenberg

  1 maand geleden
  Mooie foto van een hele lieve charmante man, santé!
 • Anne Bruers

  4 maanden geleden
  Mooi voorbeeld voor de jeugd zou ik zeggen....
 • Jean-marc Geirnaert

  4 maanden geleden
  Dretie, geef mij maar Westvleteren 12, de beste trappist ter wereld, binst de zomer orval en op een goede 3de plaats Rochefort 10. Smaken verschillen maar toch niets boven Westvleteren 12.
 • Jan Desmet

  4 maanden geleden
  Ik wil niet negatief zijn, ik denk, de kerk staat ik het midden, iets als Geniet met mate.
 • leo foulon

  4 maanden geleden
  Een beetje geluk moet je in het leven zeker hebben , zonder de kampioenen denk ik dat we buiten voners en vermeire van de rest nooit hadden gehoord
 1. Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard
  Streamz

  Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard

  Sinds maandag 13 september kan je op Streamz terecht voor een stevige portie huwelijksdrama met wekelijks een nieuwe aflevering van ‘Scenes from a Marriage’, een moderne remake van Ingmar Bergmans tijdloze ‘Scener ur ett äktenskap’. Liefde, passie, seks, (v)echtscheidingen en verzoeningen laten niemand onberoerd, en dus vullen wij deze week onze Kijkgids aan met onze favoriete series en films over het huwelijk. Van hartzeer in ‘Marriage Story’ (Netflix) en wraaklustige vrouwen in ‘Why Women Kill’ (Streamz) tot een uitgeblust seksleven in ‘Wanderlust’ (Netflix) en een polyamoreus experiment in ‘You Me Her’ (Netflix).