Helmut Lotti geniet van een glas rode wijn op een terras in Durbuy.
Volledig scherm
PREMIUM
Helmut Lotti geniet van een glas rode wijn op een terras in Durbuy. © Photonews / Sebastien Smets

Een goed glas op het terras met Helmut Lotti: "Ik heb dit niet gemist. Ik durf dat bijna niet zeggen”

Helmut Lotti drinkt rode wijn. Het is de enige zonde tegen het lichaam die de zanger zichzelf toestaat. Hij is er 51, maar zijn medische fiches denken dat hij 25 is. In zijn lijf zit een coronavaccin van Pfizer, op zijn hoofd staan valse haren die veren en vallen als echte, en in zijn ogen brandt het nog altijd van de deugnieterij. In Durbuy, een kilometer of twaalf van zijn huis, doet hij zijn eerste terras in zeven maanden. Achteraf moet hij toegeven: “Ik heb het misschien niet gemist, maar het was toch gezellig, zo’n terras.” 

38 reacties

 • Bart Timperman

  4 maanden geleden
  Horeca en terrasjes zijn precies de belangrijkste bezigheid geworden, lekker eten maak ik zelf en op een hoopje zitten om iets te kunnen drinken aan veel te dure prijzen, nee, dank je wel.
 • Nico Verstraeten

  4 maanden geleden
  Terrasje doen? Ik deed het niet, ik zal het niet doen ... ik heb leukere dingen te doen dan te zitten niksen.
 • willy zachel

  4 maanden geleden
  Persoonlijk heb geen terras gemist want ik maak enkel gebruik van mijn eigen terras zowel verleden jaar als dit jaar !
 • Jan Hebbelinck

  4 maanden geleden
  Vreemd dat er volk op terrasjes zit als je dit hier allemaal leest. Ik heb dat alvast gemist. Het lijkt wel of je moet kiezen volgens sommigen hier, terrasje of thuis. Ik vind het allebei superleuk.
 • Freddy Durinx

  4 maanden geleden
  In de horeca zijn het nu ineens allemaal sukkelaars, wat met al die jaren dat ze meer dan goed hun kost verdiend hebben. Nu zouden wij die massaal moeten steunen, geen haar op mijn hoofd dat daar aan denkt, ze hebben al cadeau's genoeg gekregen van ons belastings geld.