Louis (l.) en Gilles (r.) Vandecaveye: “Onze ingesteldheid verandert niet omdat Dries Koekelkoren en Tom van Walle erbij zijn.”
Volledig scherm
Louis (l.) en Gilles (r.) Vandecaveye: “Onze ingesteldheid verandert niet omdat Dries Koekelkoren en Tom van Walle erbij zijn.” © VDB

Louis en Gilles Vandecaveye: “Het internationaal beachtoernooi van vorige week is ideale springplank voor
Belgische manche in Leuven”

beachvolleybalGilles en Louis Vandecaveye waren er vorige week bij toen in Leuven de internationale manche van de ‘FIVB World Tour’ werd georganiseerd. Dit weekend staat het Kortrijks broederpaar alweer paraat op het Ladeuzeplein in de universiteitsstad om de vijfde editie van het Belgisch kampioenschap beachvolleybal te betwisten.

  1. Analist Jan Mulder en ex-profvoetballer Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”
    Gouden 11
    1

    Analist Jan Mulder en ex-profvoet­bal­ler Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”

    Ook Jan Mulder en Jelle Van Damme, ex-profvoetballers bij Ajax en Anderlecht, stellen een Gouden 11-ploeg samen. De Nederlandse analist koos onder meer voor Nicolas Raskin en Hugo Siquet. Twee jonge veulens die het mooie weer maken bij Standard. “Ik zie Raskin echt graag spelen.” Jelle Van Damme kiest Ruud Vormer als kapitein. “Hij is een een echte strijder.” Stel net als Mulder en Van Damme voor morgenavond jouw ploeg samen en maak kans op 10.000 euro.