Dries Koekelkoren en Tom van Walle winnen de World Tour in Leuven: “We hebben het niet gemakkelijk gehad.”
Volledig scherm
Dries Koekelkoren en Tom van Walle winnen de World Tour in Leuven: “We hebben het niet gemakkelijk gehad.” © facebook.com / Leuvenbeach / RV

Dries Koekelkoren wint met Tom van Walle de World Tour in Leuven: “Voor eigen publiek kunnen winnen, geeft echt wel een zeer fijn gevoel”

BeachvolleybalIedereen keek dit weekend tijdens het FIVB-beachtoernooi in Leuven als het over toernooiwinst bij de mannen ging, naar Dries Koekelkoren en Tom van Walle. Het Belgische topduo losten de verwachtingen in en won knap het éénsterrentoernooi. “Het was toch niet evident”, zegt de 33-jarige Vilvoordenaar Koekelkoren.

 1. Kortemark-kapitein Henri Moyaert onderstreept het belang van de topper tegen Houthulst: “De winnaar deelt een mentale tik uit”
  VOETBAL TWEEDE PROVINCIALE A

  Kortemark-kapitein Henri Moyaert onder­streept het belang van de topper tegen Houthulst: “De winnaar deelt een mentale tik uit”

  Zowel SVD Kortemark (zes op zes) als WS Houthulst (vier op zes) zijn net als vorig jaar goed aan het seizoen begonnen in tweede provinciale A. Beide ploegen behoren tot de meer ambitieuzere teams in de reeks en willen koste wat het het wil bovenin meedraaien. Zaterdag kijken ze elkaar in de ogen, op het terrein van Kortemark, in een onvervalste topper.
 2. Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard
  Streamz

  Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard

  Sinds maandag 13 september kan je op Streamz terecht voor een stevige portie huwelijksdrama met wekelijks een nieuwe aflevering van ‘Scenes from a Marriage’, een moderne remake van Ingmar Bergmans tijdloze ‘Scener ur ett äktenskap’. Liefde, passie, seks, (v)echtscheidingen en verzoeningen laten niemand onberoerd, en dus vullen wij deze week onze Kijkgids aan met onze favoriete series en films over het huwelijk. Van hartzeer in ‘Marriage Story’ (Netflix) en wraaklustige vrouwen in ‘Why Women Kill’ (Streamz) tot een uitgeblust seksleven in ‘Wanderlust’ (Netflix) en een polyamoreus experiment in ‘You Me Her’ (Netflix).