Dries Koekelkoren (l.): “Het niveau op de World Tour in Leuven zal hoger liggen dan in de Belgische tour.”
Volledig scherm
Dries Koekelkoren (l.): “Het niveau op de World Tour in Leuven zal hoger liggen dan in de Belgische tour.” © Photo News

Dries Koekelkoren komt met Tom van Walle in actie tijdens World Tour in Leuven: “We zullen niet winnen met de vingers in de neus”

beachvolleybalBij Leuven Beach, een organisatie van volleybalclub Lizards Lubbeek-Leuven, zijn ze heel blij dat ze tijdens hun FIVB-beachtoernooi het topduo Dries Koekelkoren en Tom van Walle mogen verwelkomen. De 33-jarige Vilvoordenaar Koekelkoren hoopt er van de beachvibe te kunnen genieten.

 1. Christophe Quartier (55) kroont zich tot vice-wereldkampioen op de lange afstand: “De kers op de taart”
  triatlon

  Christophe Quartier (55) kroont zich tot vi­ce-wereldkam­pi­oen op de lange afstand: “De kers op de taart”

  De 55-jarige Christophe Quartier uit Westrozebeke heeft zich in het Nederlandse Almere tot vice-wereldkampioen triatlon op de lange afstand gekroond in zijn leeftijdscategorie. Hij moest enkel de sterke Duitser Hugenberg voor zich dulden, maar zette wel de snelste looptijd neer. De beroepsmilitair presteerde daarmee boven alle verwachtingen en is ondanks zijn leeftijd nog lang niet van plan om er de brui aan te geven in zijn favoriete sport. “Zolang het lichaam mee kan, ga ik door”, klinkt het vastberaden.
 2. Morris Norrée bezorgt Bornem eerste driepunter in blessuretijd tegen Vosselaar (2-1): “Dit zijn de mooiste overwinningen”
  voetbal eerste provinciale

  Morris Norrée bezorgt Bornem eerste driepunter in blessure­tijd tegen Vosselaar (2-1): “Dit zijn de mooiste overwinnin­gen”

  Even zag het er naar uit dat Bornem zichzelf in de voet zou schieten toen een tienkoppig Vosselaar nog op gelijke hoogte klom met nog vijf minuten op de klok, maar dankzij een hoge knal van Morris Norrée in blessuretijd hield het toch de punten thuis (2-1). Een opsteker voor Bornem dat bij het seizoensbegin tot dusver te karig werd beloond en een klein sprongetje maakt in de rangschikking.