Bente Daniëls (l.): "In Leuven presteerden we nooit echt goed. We gaan trachten om dat dit weekend goed te maken."
Volledig scherm
Bente Daniëls (l.): "In Leuven presteerden we nooit echt goed. We gaan trachten om dat dit weekend goed te maken." © VDB

Bente Daniëls en Lana Mees: “De voorlopige stand in het beachvolleybal geeft een vertekend beeld”

Bente Daniëls en Lana Mees zijn heel de zomer lang erg actief op de vele beachvelden in Vlaanderen. Tijdens iedere manche van het BK beachvolleybal tracht het tweetal vooral plezier te maken. Weliswaar met de bedoeling om dat te combineren met goede resultaten. Ze zijn niet zo fanatiek bezig om tijdens het slotweekend in Brussel een goede startpositie veroveren. Anderzijds deed de derde plaats tijdens het vorig toernooi in Waregem hen toch zichtbaar deugd. 

  1. Gilles Dewaele (KV Kortrijk) stond in belangstelling van AA Gent: “Maar dat is een afgesloten hoofdstuk”
    VOETBAL EERSTE KLASSE A

    Gilles Dewaele (KV Kortrijk) stond in belangstel­ling van AA Gent: “Maar dat is een afgesloten hoofdstuk”

    Bij KV Kortrijk is het zoeken naar fitte verdedigers om zondag tegen AA Gent met kans op slagen een vierde zege van het seizoen na te jagen. Ook achter de naam van Gilles Dewaele, de rechtsback die wekenlang in de belangstelling stond van de Buffalo’s, staat nog een vraagteken. De kustzoon zelf ligt erop gebrand de KVK-fans te tonen dat hij nog altijd met volle goesting een Kerel is, die gelooft in de kansen van zijn team. “Vorig seizoen pakten we zes op zes tegen Gent.”