Arnor Van Leemputten (archief): “Leuven is traditioneel een heel erg leuk tornooi. De organisatie is altijd super in orde.”
Volledig scherm
Arnor Van Leemputten (archief): “Leuven is traditioneel een heel erg leuk tornooi. De organisatie is altijd super in orde.” © facebook.com/arnor.vanleemputten

Arnor Van Leemputten is klaar voor BK-manche in Leuven: “De locatie in het midden van het Ladeuzeplein is één van de mooiste van het circuit”

beachvolleybalArnor Van Leemputten maakt zich op voor de manche van het BK beachvolley in Leuven. Voor de gelegenheid zal hij aantreden met Jens Christiaens. Voor beide beachvolleyballers is Leuven een speciaal toernooi. “We kunnen wel wat supporters verwachten”, klinkt het.

  1. Nieuwbakken Eendracht Louwel-trainer Tadek Sczcuka 
pakt driepunter bij debuut: “Niets moet, alles mag”

    Nieuwbak­ken Eendracht Lou­wel-trai­ner Tadek Sczcuka pakt driepunter bij debuut: “Niets moet, alles mag”

    Tadek Sczcuka maakte tien opeenvolgende jaren vol bij tweede provincialer Eendracht Louwel . Eerst als speler, nadien als trainer van het vrouwenteam. Eind vorig seizoen nam Sczcuka gas terug en laste hij een rustpauze in. Tot vorige week Louwel opnieuw kwam aankloppen om de ontslagen Tony Heylen op te volgen. Tadek Sczcuka hapte toe en pakte zaterdag bij zijn debuut meteen een driepunter.
  2. Lyra-Lierse kleurt de verjaardag van Koen Weuts (31) op met een eerste 3-1 thuiszege tegen Wijgmaal: “Een collectieve prestatie, al was het een dubbeltje op z’n kant”

    Ly­ra-Lier­se kleurt de verjaardag van Koen Weuts (31) op met een eerste 3-1 thuiszege tegen Wijgmaal: “Een collectie­ve prestatie, al was het een dubbeltje op z’n kant”

    Lyra-Lierse vierde zaterdagavond, in aanwezigheid van alle jeugdploegen, de eerste thuiszege van het seizoen. De tegenstander, Olympia Wijgmaal, presenteerde zich als een dartel en vinnig geheel, maar bleek te onmondig voorin en niet in staat de kwaliteit bij de Pallieters te neutraliseren. Peffer (2) en Adesanya zorgden voor de doelpunten. De jarige Weuts zag dat het goed was.