a
Volledig scherm
PREMIUM
a © Belga

Onze chef voetbal ziet Anderlecht te makkelijk goals weggeven: “Voetbal is kille zakelijkheid. Dat heeft paars-wit onvoldoende onder de knie”

Conference LeagueHet Belgische topvoetbal beleefde een trieste avond in Europa. Anderlecht zweefde in eigen huis tussen hoop en wanhoop. Het eindigde daar tussenin – met een gelijkspelletje. Anderlecht miste killersinstinct.

14 reacties

 • Piet Corneel

  3 maanden geleden
  Het zal niks worden voor anderlecht bij Vitesse volgende week!!!! En de twee volgende matchen in JPL zullen ook verloren worden wacht maar!!!! Zal het blijven zeggen met deze groep behaald géén enkele trainer prijzen!!!!
 • eric debanne

  3 maanden geleden
  Anderlecht betekend niets meer tegenwoordig europees net als de andere ploegen helaas ...🙄...! Dit wordt een slecht jaar vrees ik Europees ...
 • Gilbert Vermeersch

  3 maanden geleden
  Dramatisch op Europees niveau is de juiste benaming. Veel om goed te praten niks om fier op te zijn is de waarheid
 • Stroobants Alexander

  3 maanden geleden
  Top wedstrijd, enkel tegen doelpunten waren te vermijden.
 • Frankie Albert Goethals

  3 maanden geleden
  Amuzu en Raman waren leeg gespeeld, Zirkzee was iets minder in zijn spel. Dus normaal dat ze werden gewisseld. Bovendien maakte Verschaeren de 3-3. Dus goede wissels van Kompany, Eric DG.
 1. Toegelaten schoolkinderen fluiten Rangers-speler Kamara hele match uit, Sparta Praag ontkent racisme: “Stop met het aanvallen van onze kinderen”
  Europa League
  19

  Toegelaten schoolkin­de­ren fluiten Ran­gers-spe­ler Kamara hele match uit, Sparta Praag ontkent racisme: “Stop met het aanvallen van onze kinderen”

  Glen Kamara van Rangers is in de Europa League uitgefloten door het publiek van tegenstander Sparta Praag dat bestond uit 10.000 schoolkinderen. Rangers-coach Steven Gerrard stelde het schandelijke voorval aan de kaak, ook de advocaat van Kamara reageerde in de Britse pers: “Praag heeft een probleem met racisme en zoals gewoonlijk is de UEFA weer nergens te bespeuren.” De Schotse club zal alvast een klacht indienen bij de UEFA. Bij Sparta Praag ontkennen ze dat het om racisme gaat. “Stop met het aanvallen van onze kinderen.”
 2. Antwerp-coach Priske is duidelijk daags voor levensbelangrijk duel tegen Fenerbahçe: “We kunnen nu enkel tevreden zijn met een overwinning”
  Antwerp
  2

  Ant­werp-coach Priske is duidelijk daags voor levensbe­lang­rijk duel tegen Fenerbahçe: “We kunnen nu enkel tevreden zijn met een overwin­ning”

  Na de bekeruitschakeling tegen Westerlo en de slappe prestatie tegen Cercle Brugge zou Antwerp in de Europese match van donderdag tegen Fenerbahçe wat ons betreft nog wel eens een statement mogen maken. Al voelt Antwerps trainer Brian Priske niet per se die noodzaak. “Tegen Cercle speelden we slecht, maar er was wel inzet en mentaliteit. Bovendien hebben we in de voorbije maanden al meermaals mooi voetbal gebracht.”