.
Volledig scherm
PREMIUM
. © Belga

“Niet dronken geweest, toch een kater”: onze chef wielrennen zag een geweldig WK, maar ook hoe de Belgen onder de maat bleven

WK wielrennenGeen delirium, niet eens dronken geweest, toch een kater. Zo eindigde het wereldkampioenschap voor de Belgen. Onze chef wielrennen zoekt naar waar het fout ging. Zijn conclusie: “Het was een geweldig WK, maar de Belgen zijn onder de maat gebleven.”

15 reacties

 • patrick isenborghs

  2 maanden geleden
  Mieke Ponet zowel alaphilippe als van aert zaten in een zetel tot in de finale door het werk van remco die op zijn eentje de italianen pijn heeft gedaan dat zelfs Trentin tot opgave gedwongen werd. Van aert moest enkel de fransman volgen en het afmaken in de sprint. Maar net als vorig jaar heeft hij weer gefaald .In Imola zat V.A ook in het wiel van de fransman en iedereen wist dat die het ging proberen op de laatste klim waar V.A parkeerde .Dus simpel besluit de beste heeft gewonnen
 • peter destoop

  2 maanden geleden
  de belgen werden in de vernieling gereden door remco evenepoel. Waarschijnlijk in opdracht van Patrick Lefevere.
 • Mieke Ponet

  2 maanden geleden
  Dit geeft weer eens aan dat landenploegen VOLLEDIG voorbij gestreefd is, men weet nooit of een renner met een dubbele agenda rijd. Het kopwerk van Remco deed hij dat nu voor Wout of voor Alaphilippe die zich van achter in de groep schuil hield men zal het nooit weten, dus een W-K met merkenploegen is het juiste en eerlijkste.
 • roger goddeeris

  2 maanden geleden
  Geef ons meer koers zonder oortjes en dan krijgen we weer mooie koersen.Oortjes maken de koers voor de kijkers en supporters kapot.
 • alain lammens

  2 maanden geleden
  De enige Belg welke onder de maat is gebleven was de gedoodverfde aangeduide WK winnaar ! De overige renners, in dienst van, hebben een wedstrijd van jewelste gereden ! Wansmakelijke krantentitel !