BSR Agency
Volledig scherm
© BSR Agency

“Er zijn geen woorden voor mijn verdriet, mijn hart is gebroken”: Alec Baldwin reageert voor het eerst op dodelijk schietincident

FILM“Mijn hart is gebroken voor haar man, hun zoon en iedereen die haar kende.” Alec Baldwin heeft op Twitter voor het eerst gereageerd na het dodelijke schietincident waarbij cameraregisseur Halyna Hutchins (42) om het leven kwam. “Er zijn geen woorden voor mijn verdriet.”

21 reacties

 • Jacques-Philippe Leclerc

  3 maanden geleden
  Halyna werd zonder enige twijfel doodgeschoten op de set van ‘Rust’ bij Alec Baldwin. En er is écht geen kwaad bloed tussen die twee mannen? Laten we even wachten, nadat de advokaten en het gerecht van N.M. deze moordzaak in handen krijgen. Alec Baldwin zal miljoenen $ aan de familie van overleden Halyna Hutchins moeten betalen voor zijn gun onbenul en nalatigheid. Had hij maar een gun-safety cursus genomen bij de NRA, dan was dit niet gebeurd. Dan had hij snel geleerd, dat "Guns Are Not Toys".
 • Karel Tichmann

  3 maanden geleden
  Volgens Joseph Costa, een advocaat bij Costa Law in Los Angeles, kunnen de gevolgen voor Baldwin – de uitvoerend producent van de film – zelfs doodslag door nalatigheid omvatten.
 • Jacques-Philippe Leclerc

  3 maanden geleden
  Wie was verantwoordelijk was voor de wapens? Heeft Hannah Gutierrez-Reed enige scholen gehad in wapenveiligheid? Het is enigste wat naar boven komt: "ik heb het van mijn vader geleerd". Terwijl de NRA wordt nationaal erkend als de standaard. De NRA wordt nationaal erkend als de gouden standaard voor veilige vuurwapentraining en heeft miljoenen veilige, ethische, verantwoordelijke schutters en instructeurs ontwikkeld.
 • Jacques-Philippe Leclerc

  3 maanden geleden
  Niet alleen is Alex Baldwin een acteur in deze film, hij was ook de filmproducent. De primaire verantwoordelijkheden van een filmproducent is 100% verantwoordelijk voor het vinden en lanceren van een project; het regelen van financiering financiering; schrijvers, een regisseur, filmcrew en ervoor te zorgen dat de productie soepel verloopt en dat de film op tijd en binnen het budget wordt voltooid. Alle verantwoordelijkheden zitten op zijn schouders, inclusief alle wapens die gebruikt worden.
 • Jacques-Philippe Leclerc

  3 maanden geleden
  Het is weer grappig, dat Alec Baldwin onschuldig wordt verklaard bij de media en met de gevolgen daarvan de publieke opinie. Maar volgens de wet is Alec Baldwin natuurlijk 100% schuldig en niemand anders. Er is geen enkele reden bedenken waarom er ergens op de set een live-ambo zou zijn. Ze zijn over het algemeen verboden op filmsets. Er is geen verklaring die ik kan bedenken waarom er een live-ammo in een pistool op de set zou zijn. Je zou het zeker niet in de handen zijn van een linkse acteur.
 1. Op zoek naar een koptelefoon of (draadloze) oortjes? Dit zijn dé 5 koopjes van het moment
  Hardware Info

  Op zoek naar een koptele­foon of (draadloze) oortjes? Dit zijn dé 5 koopjes van het moment

  De soldenperiode is volop aan de gang en we bevinden ons in de periode rond Blue Monday, de meest deprimerende dag van het jaar. Hoog tijd dus om jezelf dus even extra te verwennen, met een headset bijvoorbeeld. Techexpert en hoofdredacteur bij Hardware Info Frank Everaardt wijst je de weg naar dé koopjes van het moment, met aandacht voor gamers, sporters, vergadertijgers, bingewatchers en alles daartussen.