REUTERS
Volledig scherm
© REUTERS
0
EINDE
2
 • Bernardo Silva 29'
 • Gabriel Jesus 65'

Man City heeft kwalificatie al (bijna) op zak na simpele zege tegen Gladbach

Champions LeagueOok de professor heeft gespot dat de filosoof minder dromer is geworden. Manchester City voegde tegen Gladbach een nul toe aan zijn indrukwekkende reeks: 19 clean sheets in 26 wedstrijden. Iemand De Bruyne gespot?

3 reacties

 • Andy Van Daare

  2 maanden geleden
  Ijdele hoop koenraad... volgende keer beter. Er zouden er zoveel niet mogen meedoen, er word gefoefeld langs alle kanten om maar te zwijgen over arbitrage. Ik zie dit ManCity de CL zelfs nog winnen, topploeg met mooi voetbal.
 • Dirk Engelen

  2 maanden geleden
  Oke Koenraad je bent gewoon niet voor City , ik ook niet , maar zo zijn de meeste Europese topploegen.
 • koenraad decapmaker

  2 maanden geleden
  Hopelijk ligt Man City eruit. Normaal mogen ze eigenlijk niet meedoen. Hoeveel geld zal er daarvoor onder de tafel verdwenen zijn?
 1. Op avontuur met Kuifje of een betoverende Pixar-film over de schoonheid van het leven: deze animatiefilms voor jong én oud moet je streamen

  Op avontuur met Kuifje of een betoveren­de Pixar-film over de schoonheid van het leven: deze animatie­films voor jong én oud moet je streamen

  Wekelijks schuimt onze redactie de verschillende streamingplatformen af, op zoek naar de beste films, series en docu’s. Deze week zetten we enkele topfilms voor de hele familie in de kijker: een spannende verfilming van Kuifje op Streamz, een mythisch wolvensprookje op Apple TV of een geanimeerde Spider-Man op Netflix. Sluit de verlengde paasvakantie gezellig af voor de buis!
 1. Mulder & Degryse geloven in Gouden Bal voor De Bruyne
  Play

  Mulder & Degryse geloven in Gouden Bal voor De Bruyne

 2. Bekijk hier de samenvatting van Dortmund-Manchester City
  Play
  Champions League

  Bekijk hier de samenvat­ting van Dort­mund-Manchester City