Erling Haaland.
Volledig scherm
Erling Haaland. © AFP
2
EINDE
2
 • Erling Haaland 35' 54'
 • Youssef En-Nesyri 68' 90'+6'

Dortmund bibbert tegen Sevilla, maar plaatst zich onder impuls van Haaland voor de kwartfinales

Champions LeagueMet vier goals in twee wedstrijden loodste Erling Haaland Dortmund makkelijk voorbij Sevilla. Thorgan Hazard en Thomas Meunier mogen zich opmaken voor de kwartfinale van de Champions League.

8 reacties

 • Rudy Claes

  5 maanden geleden
  Sevilla best voetballende ploeg. Haaland wereldspits ...maar begint wat teveel streken te krijgen !
 • Johan Billiet

  5 maanden geleden
  T Hazard en Meunier moeten zich nergens voor opmaken, Meunier wordt reeds als aankoopplof gehandeld, T Hazard is maar "Ersatz" geworden maar breekt geen potten en voor Witsel wiens contract in 2022 afloopt, komt de vervanger uit Italië. Blijkbaar zijn die voor ons "nationale" trainer die verder weigert te kijken dan zijn neus lang is wel goed genoeg...maw. we zullen volgend WK, EK weer nergens staan.
 • jozef van riel

  5 maanden geleden
  Ja Anne-marie, dit is correct. Als de doelman te vroeg van de lijn komt en er voordeel bij haalt door de bal te stoppen, moet de strafschop hernomen worden. Als hij de bal niet heeft, is er geen voordeel geweest en telt het doelpunt. Wat ik abnormaal vind, is dat Ajax vorige zondag ook de strafschop mocht hernemen wegens te vroeg vertrekken van de doelman. Maar bal ging tegen de lat. Waar was het voordeel voor de doelman??
 • Piet Janssen

  5 maanden geleden
  Haaland en Lewandowski met afstand beste spitsen in EU. Scoren onder druk op de belangrijke momenten als hun team dat nodig heeft.
 • Saelens Nico

  5 maanden geleden
  onterechte kwalificatie ; hazard was nergens ; als alles afhangt van haaland zal het snel gedaan zijn ; sevilla verdiende het
 1. Thierry Courtois en Marc Degryse in HLN SPORTCAST over halve finales Champions League: “Een andere trainer dan Zidane zou gedrag Hazard niet tolereren ”
  Play
  HLN Sportcast
  22

  Thierry Courtois en Marc Degryse in HLN SPORTCAST over halve finales Champions League: “Een andere trainer dan Zidane zou gedrag Hazard niet tolereren ”

  In de nieuwste HLN SPORTCAST blikt gastheer Jonas Decleer met analist Marc Degryse en Thierry Courtois, vader van Thibaut, terug op de halve finales van de Champions League. Ook Olivier Deschacht belt even in. Ze hebben het over de verdiende finaleplaats van De Bruyne, het teleurstellende PSG en Real, maar ook over de rel rond Eden Hazard. “Excuses zullen niet helpen, presteren is de enige oplossing.”