Haaland op de tractor en met een kettingzaag.
Volledig scherm
PREMIUM
Haaland op de tractor en met een kettingzaag. © Instagram Haaland

“Dit is wie ik mijn hele leven zal zijn”: Erling Haaland, ‘s werelds meest begeerde spits die houdt van bomen zagen en met tractors rijden

Champions LeagueErling Haaland (20): een plattelandsgigant. De spits van Borussia Dortmund was gisteren weer goed voor twee doelpunten tegen Sevilla én een nieuw Champions League-record. Hij is ‘s werelds meest begeerde spits - alle topclubs staan in de rij. En dat terwijl Haaland in de Noorse Jæren enkele opvallende hobby’s uitoefent. “Ik ben geen boer, maar...”

10 reacties

 • Erik Meers

  2 maanden geleden
  Het enige doel van een spits is scoren , of hij veel verstand , ervaring of balcontrole heeft is bijzaak . Kijk naar statistieken en je weet genoeg .
 • Samy Zaouch

  2 maanden geleden
  S werelds meeste begeerde spits ? Wat een lol Lewandowski vergeten mss
 • Philippe De Naeyer

  2 maanden geleden
  Xander, Olivier Deschacht heeft nog veel meer ervaring, maakt dat hem dan beter dan beide?
 • percy colman

  2 maanden geleden
  Neen,hij is heel heel goed maar is nog altijd geen lukaku,heeft een geweldige linkervoet maar rechts is gewoon om steun te hebben,lukaku scoort zowel links als rechts en is geweldig in het samenspel.dit zijn dingen die haaland nog niet heeft maar wel kan leren zoals lukaku het moeten leren heeft.
 • Yentel decruyenaere

  2 maanden geleden
  Als je zegt dat hij beter is dan lukaku ben ik Messi
 1. Onze Champions League-commentator ziet twee ‘nieuwe rijken’ in halve finales: “Dat ze ook na 2021 kansen krijgen om geschiedenis te schrijven, is overduidelijk”
  Champions League
  2

  Onze Champions Lea­gue-commenta­tor ziet twee ‘nieuwe rijken’ in halve finales: “Dat ze ook na 2021 kansen krijgen om geschiede­nis te schrijven, is overduide­lijk”

  Manchester City, Real Madrid, Chelsea en Paris Saint-Germain. Dat zijn in willekeurige volgorde de vier halvefinalisten in de Champions League. Een clubje met twee ‘nieuwe rijken’ en twee ploegen die weten hoe het voelt om de Beker met de Grote Oren te winnen, zo ziet ons Champions League-commentator Dirk Deferme.
 2. Lof voor “Tiger Woods-achtige De Bruyne die de Nobelprijs voor de Vrede mag krijgen”, Franse pers kraakt “onuitstaanbare” Neymar
  Champions League
  26

  Lof voor “Tiger Woods-achtige De Bruyne die de Nobelprijs voor de Vrede mag krijgen”, Franse pers kraakt “onuit­staan­ba­re” Neymar

  Veertien pogingen op doel, niet één tussen de palen. Het failliet van PSG, gisteravond in Manchester uitgeschakeld in de halve finales van de Champions League, wordt in de Franse media uitvergroot door de draak te steken met de wanprestatie van Neymar. Voor de match had de Braziliaan beloofd oorlog te maken, maar oorlog had hij vooral met de bal en op het einde met de Citizens. Wat een verschil met de Engelse pers, die de lof op het collectief sterke Man City bezong en De Bruyne -net als Foden en Mahrez- in het bijzonder.
 3. Indrukwekkende renovatie van Gentse burgerwoning: “Meer daglicht, ruimte en zicht op de tuin”
  Livios

  Indrukwek­ken­de renovatie van Gentse burgerwo­ning: “Meer daglicht, ruimte en zicht op de tuin”

  Liselore en Peter wonen in een ruime burgerwoning in Gentbrugge. Samen met hun vijf kinderen vormen ze een nieuw samengesteld gezin. De halfopen woning dateert uit 1954 en was dus niet alleen aan renovatie, maar ook aan uitbreiding toe. De oude veranda aan de achterkant van de woning ruimde plaats voor een volledig nieuwe aanbouw met leefkeuken en maximaal contact met de tuin. Bouwsite Livios mocht het resultaat bekijken.
 1. Roberto Martínez over de hete hangijzers voor zijn EK-selectie: “Chadli? Hij heeft het voordeel dat hij op vier posities kan spelen”
  Play
  Rode Duivels
  24

  Roberto Martínez over de hete hangijzers voor zijn EK-selectie: “Chadli? Hij heeft het voordeel dat hij op vier posities kan spelen”

  14 mei
 2. Merlier spurt na derde plaats in Termoli recht in armen van lief Cameron Vandenbroucke
  Play

  Merlier spurt na derde plaats in Termoli recht in armen van lief Cameron Vandenbrou­c­ke