Koeman heeft de Champions League nog niet opgegeven.
Volledig scherm
Koeman heeft de Champions League nog niet opgegeven. © EPA

Barça-coach Koeman gelooft in nieuwe remontada tegen PSG: “Niets is onmogelijk”

Champions LeagueMet een “niets is onmogelijk” hield FC Barcelona-trainer Ronald Koeman de hoop levend dat zijn ploeg woensdag bij Paris Saint-Germain een wonder kan verrichten. Het Spaanse topteam leed in het eerste duel in de achtste finales van de Champions League op eigen veld een kansloze nederlaag (1-4) en moet dus woensdag in het Parc des Princes sowieso vier keer scoren om Europees te overleven.

4 reacties

 • Bruno willems

  2 maanden geleden
  Die gelooft ook nog in sinterklaas
 • viaene philippe

  2 maanden geleden
  De meeste dromen zijn bedrog,hij moet toch beter weten dit is praat tegen de vaak.
 • Nadine Huldemont

  2 maanden geleden
  wordt weer 4 0 want de defensie van Barca is een zeef.
 • mia roosens

  2 maanden geleden
  dan mag hij eens beginnen met ze te trainen . want dat heeft hij sinds zijn komst nog niet laten doen. want ze bakken er niets van.
 1. Ontsnap even aan de realiteit: de beste 5 sciencefictionseries om te streamen

  Ontsnap even aan de realiteit: de beste 5 sciencefic­ti­onse­ries om te streamen

  Door de toevoeging van HBO Max werd het aanbod van Streamz afgelopen maandag uitgebreid met enkele kleppers van formaat, met sciencefictionserie ‘Raised by Wolves’ van ‘Alien’-regisseur Ridley Scott als uitschieter. De ideale gelegenheid – als u het ons vraagt – voor een overzicht van de strafste sf-reeksen uit streamingland. Denk maar aan de opstand van de machines in ‘Westworld’ (Streamz), ‘Star Wars’-magie in ‘The Mandalorian’ (Disney+), het gekoloniseerde zonnestelsel uit ‘The Expanse’ (Prime Video) en het postapocalyptische ‘Travelers’ (Netflix).
 1. Umpire voelt zich zwaar geïntimideerd door boze vader van tennisster en vraagt bescherming: “Kan iemand in mijn buurt blijven?”
  Play
  Tennis
  3

  Umpire voelt zich zwaar geïntimi­deerd door boze vader van tennisster en vraagt bescher­ming: “Kan iemand in mijn buurt blijven?”

  11 mei
 2. Evenepoel toegejuicht door fans
  Play

  Evenepoel toege­juicht door fans