Logo Gouden Schoen.
Volledig scherm
Logo Gouden Schoen. © HLN

Wie bezet plaatsen 15 tot en met 11 in uitslag van Gouden Schoen?

Gouden SchoenDat 2020 een hoogst ongewoon voetbaljaar was, is duidelijk. Maar corona of niet, op woensdag 13 januari wordt de 67ste Gouden Schoen uitgereikt tijdens een rechtstreekse uitzending op VTM en HLN.be. Voor het eerst in de geschiedenis van dé voetbaltrofee van het land maken we de uitslag gaandeweg bekend. Vandaag kennen we de plaatsen 15 tot en met 11.

3 reacties

 • Ludo Reyniers

  7 maanden geleden
  Ritchie De Laet, zwaar onderschat, voor mij een echte topvoetballer! Zou minimaal in de top 3 moeten staan. En nee ik ben geen RAFC supporter.
 • Rik Cappelle

  7 maanden geleden
  Als Club supporter had ik Ritchie De Laet toch een plaats in de top 5 gegund. Echt een speler naar mijn hart met de juiste ingesteldheid naar de ploeg en supporters toe.
 • Mireille Vermorgen

  7 maanden geleden
  Vanaken alvast niet die krijgt goude schoen voor beste mekkeraar tegen de refs
 1. Belgian Cats kunnen ook goed rekenen en nestelen zich in minder zware tabelhelft: “Verlies tegen China geen slechte zaak”
  Olympische Spelen

  Belgian Cats kunnen ook goed rekenen en nestelen zich in minder zware tabelhelft: “Verlies tegen China geen slechte zaak”

  De Cats treffen het. Of zijn ze gewoon slim en hebben ze goed gerekend? In de kwartfinales van de Olympische Spelen ontmoeten ze woensdag, 10u20 Belgische tijd, Japan. Plaatsen ze zich voor de halve finales, dan komen ze daarin uit tegen de winnaar van het duel Frankrijk-Spanje. Zo wordt regerend olympisch kampioen en nummer één van de wereld, de Verenigde Staten, pas in de finale een mogelijke tegenstander. Een scenario waarvoor de Rode Duivels zowel op het WK 2018 als op het jongste EK, toernooien waar ze telkens verzeild raakten in de zwaarste tabelhelft, telkens getekend hadden.