Volledig scherm
PREMIUM
© Photo News

Het laatste woord is aan drievoudig laureaat Jan Ceulemans: “Het zal geen grote winnaar zijn, maar... Gouden Schoen ben je voor het leven”

Gouden SchoenMet drie Gouden Schoenen behoort Jan Ceulemans (63) tot een select clubje, samen met Paul Van Himst en Wilfried Van Moer. ‘Caje’ velt het ultieme oordeel over de editie 2020: “Ik verwacht ‘Antwerpen boven’.”

3 reacties

 • Polutnik Ronald

  2 maanden geleden
  Er is maar één iemand die constant goed gespeeld heeft op de voetbal velden , en dat is Onuwachu . Steeds in beste doen , maar Rafaelov is maar enkele wedstrijden goed geweest en dan nog vroegtijdig vervangen omdat hij het niet meer aankan . En Mignolet word weer verkozen omdat het een Bruggeling is .
 • Wouter Santy

  2 maanden geleden
  Verdedigers komen zelden of nooit aan bod voor de gouden schoen. Zonder goeie verdedigers kan men nooit kampioen spelen.
 • ronny wenselaers

  2 maanden geleden
  Jan heeft gelijk,niemand komt hier dit jaar voor in aanmerking . Denk zelf dat de evt gouden schoen, rondloopt in de minder hoog schorende ploegen . Daar liepen mannen die meer verdiensten hadden . Natuurlijk spreekt dit minder aan , maar ere wie het toekomt
 1. WIN een door de Gouden Schoen gehandtekend Antwerp-shirt van Lior Refaelov
  Play
  Gouden Schoen
  1

  WIN een door de Gouden Schoen gehandte­kend Ant­werp-shirt van Lior Refaelov

  Een door de kersverse Gouden Schoen gehandtekend Antwerp-shirt van Lior Refaelov in de bus krijgen? Dat kan. Om kans te maken op het unieke truitje volstaat het om HLN Sport op Instagram te volgen, een vriend te taggen en in de comments op onderstaande post onze prijsvraag te beantwoorden. De vraag: hoeveel minuten én seconden duurt het vooraleer Lior Refaelov als Gouden Schoen zijn eerste goal scoort? De blessuretijd telt niet mee in de optelsom. Het gaat om alle matchen met Refaelov in de ploeg: zowel in competitie, Belgische beker als Europa League. Bij ex aequo bepaalt lottrekking de winnaar.
 1. Mads Pedersen: "Stuyven leverde schitterend werk in de slotkilometer"
  Play
  Wielrennen

  Mads Pedersen: "Stuyven leverde schitte­rend werk in de slotkilome­ter"

 2. REACTIES. Van Avermaet: “Ik was op de afspraak waar het moest - Wellens: “Onzichtbaar openingsweekend”
  Play
  Wielrennen
  8

  REACTIES. Van Avermaet: “Ik was op de afspraak waar het moest - Wellens: “Onzicht­baar openings­week­end”

  28 februari