Philippe Clement en zijn verloofde Isabelle.
Volledig scherm
PREMIUM
Philippe Clement en zijn verloofde Isabelle. © Jan De Meuleneir / Photo News

Coach van het Jaar Clement op de rooster gelegd door... zijn aanstaande Isabelle: “Nog nooit zoveel stress gehad voor een interview”

Gouden SchoenVoor het tweede jaar op rij is Philippe Clement (46) de Trainer van het Jaar. Zijn aanstaande vrouw Isabelle (47) verrast hem twee keer. Eerst door zijn trofee te overhandigen op het oefencomplex van Club Brugge. Dan door hem het vuur aan de schenen te leggen in een interview. “Je hebt thuis al laten vallen dat je het niet leuk vindt dat Bas Dost groter is dan jij. Waarom?”

15 reacties

 • ERIC SELS

  5 maanden geleden
  Met dat verschil Hugo dat mr. Fergusson wel vele malen kampioen is geworden
 • HUGO WILLEMS

  5 maanden geleden
  Hernan Losada, Marc Brys, om er 2 te noemen. Die jongens halen het met veel minder budget en veel minder kwaliteit in de ploeg dan de zogezegde groten. Beide met een nieuwe 1A ploeg en het klassement mag gezien worden. En Franky Dury die zal veel later ontdekt worden. Men mag die gerust de Ferguson van SV Zulte Waregem noemen. Al zoveel jaren met een karig budget aan de slag en al verschillende keren PO 1 in 1A gehaald. Waarom worden deze jongens vergeten ?
 • luc teirlynck

  5 maanden geleden
  Al jaren vriendjes politiek in het belang van bepaalde clubs die bejubeld worden
 • jos de groot

  5 maanden geleden
  goede trainers blijven niet in belgie zie leko 100 keer beter
 • Eddy Roofthooft

  5 maanden geleden
  Eddy roofthooft Een trainer zoals er zoveel zijn.Eén groot minpunt..eigenzinnige uitleg na de match als het niet in zijn kraam past.